Zdravím, chci se zeptat, dostal jsem nabídku vyměnit svůj iPhone 6 64 GB Silver za Samsung Galaxy S6 Edge 64 GB Blue Sapphire (nebo jak je to přesně ten odstín), vyplatí se mi to? hyundai hd700 đồng vàng. Měl jsem dlouhou dobu SGS3 Neo a potom SGS4 i9506 a hodně mi vyhovovaly, akorát trochu zaostával fotoaparát a někdy záseky, ale jinak jsem byl s androidem dá se říct spokojený. xe tai dongben nhap khau Jde o to, že nemám k mému iPhonu krabičku se záručním listem, takže přidávám jen nabíječku (sluchátka si nechávám z hyg. důvodů). S iOS jsem taky spokojený, akorát mě štve připojení na některé Wi-Fi, partnerka má SGS6 a v klidu ji valí router, který mají doma a mě to na iPhonu stagnuje (někdy se mu chce, někdy je sic připojený, ale jak kdyby "hluchý"). Tohle jsem bohužel zažil vícekrát. giá xe county đồng vàng Děkuji předem za rady
Něco podobného se mi stalo na jaře 2016. Prodal jsem iPhone 6 a obratem letěl pro Galaxy S7 Edge. Ale po bohatých zkušenostech s iPhonem jsem ten Samsung rázem vnímal úplně jinak. Protože byl nový, tak jsem jej v rámci 14-denní lhůty vrátil a od té doby už pouze iPhone. Hlavními důvody byla rychlost, svižnost a aktualizace. Dále SW podpora na 3-4 roky, spousta zakoupených aplikací na iOS a rychlá ztráta hodnoty smartphonů s Androidem (natož Samsungů). Hodně dobře a pořádně to zvaž, na tvém místě bych to už do konce roku vydržel, našetřil a šel raději do iPhonu 8.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.