Ahoj, chtěl bych se zeptat, mám tu jeden menší problém ohledně mého Iphonu, začalo to asi před dvěma týdny, kdy jsem si chtěl zapnout hudbu, ale pravé sluchátko nefungovalo, byl v něm slyšet jen šum a to pravé hrálo velmi potichu + tlačítka na mikrofonu (který je na sluchátkách) nefungovali, tak jsem koukal po internetu a našel jsem rady typu: Vyčistit jack konektor, kouknout do zpřístupnění, jestli tam není hlasitost nastavena na pravé ucho, ale nic z toho nepomohlo, tak jsem si koupil celou novou součástku do mobilu, která obsahovala nabíjení i jack, součástku jsem vyměnil za starou zapnul mobil, vše jelo jak má, tak jsem zapojil sluchátka a problém se trochu zlepšil tím způsobem, že mi pravé sluchátko už hrálo na plnou hlasitost a levé velmi potichu, ale stále tam byl ten obrovský šum, tlačítka na mikrofonu také nefungovali (výměnu sluchátek jsem zkoušel jako první, zkusil jsem asi 10 různých, ale u všech byl stejný problém), nevíte co s tím? Měl jste někdo taky takový problém? Děkuji za odpovědi.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.