Zdravím, chci se zeptat, zda někdo nemáte zkušenosti se zálohováním iPhonu, kdy se starým vše proběhne OK a zálohy se mi v PC nabízejí, ale nový iPhone mi tvrdí, že do PC nebyly žádné zálohy provedeny. Zkoušela jsem jej znovu obnovit jako nový telefon ale nepomohlo to. Byla jsem se ptát v iStyle a bylo mi řečeno jen to, že je to "zvláštní" a neví co s tím.. 😆 Zálohování dělám na počítači s windows, protože v Macu nemám dost místa. Předem děkuji za odpovědi..
Nevím jestli to bude ono,ale mě se stalo to samé. Možná záleží jaká verze ios se zálohovala.
Souhlasím,měl jsem to samé,telefon mi neviděl zálohy udělané na jiné verzi iOS.
Verze mám stejné, starý telefon měl nejnovější aktualizaci 😕
Já to řešil z iphonem 6 na iphone 7 a nešlo to. Nakonec jsem udělal nový. Stejně mi šlo jen o fotky a ty jsou na icloud. Ostatní jsem si vše nastavil znovu. Adpoň jsem si vše oživil.
Taky řeším z 6 na 7.. koupila jsem si i Time Capsule že zálohy hodím tam, protože Mac mám téměř plný a na iPhone mám 90GB dat za roky užívání.. jenže jsem pozdě zjistila že ten se sice dá ovládat iPhonem, ale jinak na něj iPhone nemá přístup - což mi taky mohl pán v iStyle říct, když jsem se ho ptala jestli by Time Capsule pomohlo, jestli není chyba třeba ve windows 😀
Zkusila jsem podle návodu ( https://support.imazing.com/hc/en-us/articles/203504123-Storing-your-iPhone-Backups-on-an-Alternate-Location ) přenastavit umisťování záloh na externí disk, ale teď když chci provést zálohu mi iTunes píše, že jej nelze synchronizovat, protože bylo připojení k iPhone resetováno. Tak už mi došly veškeré nápady.
Když bych se na to teda vykašlala a chtěla si převést všechny fotky do nového telefonu, musím to udělat přes AirDrop, nebo je i jiná možnost? Nechce se mi ztrácet další den hledáním návodu co kde přenastavit aby se mi tam načetly všechny fotky..
Je to škoda, vědět že to bude takový problém, vystačím si s menší kapacitou, za ty peníze jsem chtěla aspoň to pohodlí přenosu všech původních dat a ne řešit týden co je špatně a bez výsledku..
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.