V poslednom case sa mi casto stava ze chytim ajfoun do ruky, stlacim home a nic. Vypnuty displej, ziadna reakcia. To iste volume up/down aj sleep button. Preberiem ho len tak ze stlacim spolu home+sleep, vtedy zareaguje. Mam iOS 10.2 a nevztahuje sa na mna problem s bateriou. Nikde na nete som nenasiel takyto problem tak hladam radu tu. Mam pocit ze to robi teraz ked je zima ale neviem to isto Dakujem
Zdravím.
Zaujímavý problém. Ako najjednoduchší spôsob je zájsť do autorizovaného servisu Apple, kde Vám určite pomôžu. Problém môže byť že Vám telefón niekde spadol, nejaké vnutorné poškodenie, voda v telefóne (pokiaľ sa Vám namočil) a strašne veľa spôsobov. Chápem že to musí byť neskutočne otravné keď si chcete niečo súrne pozrieť a vyskočí na Vás toto. Smiem sa spýtať, aký model Apple iPhonu máte?
Pardon za neskore odpisanie. Mam iPhone 6S space gray 16Gb. Robi to aj po obnove. Urobi to tak 1x z 10. Telefon ani raz nepadol ani raz nebol namoceny od prveho dna ma ochranne sklo a obal. Nestretol som sa s tymto problemom nikde. Teraz som si vsimol ze reaguje aj ked dlho drzim power button
Skús si odsledovat že či sa to nestáva kvôli tomu že je iPhone v zime. Bolo pár vadných 6S modelov a Apple má práve výmenný program pre tieto modely. Skús ísť do najbližšieho iStores alebo ineho obchodu a oni ti povedia či máš nárok alebo nie. Stačí ak im dáš svoje S/N.
Mam pocit ze to robi hlavne v zime, nemas nejaky link na tu zvolavaciu akciu prosim? Mam ho z orange
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.