Zdravím,přešel jsem z Androidu a pořídil si starší iphone 4s ale trápí mě pár problémů: Je tam ios 9.3.5 a vše brutálně dlouho trvá ,třeba otevření messengeru klidně 7sekund,otevření safari klidně 5s a atd. Zkoušel jsem snad vše:Obnovit telefon,restartovat,vše jsem povipínal (spotlight,omezit pohyb,snížit průhlednost atd.) Jsem už docela zoufalý že vše jede daleko hůř než na obyčejném telefonu třeba s androidem,je to normální?
Já si teď koupil iphone 4s za 1500kč v super stavu akorát budu muset vyměnit baterii, jasný je to už starší stroj a není nejrychlejší ale používám ho na hudbu telefonování a messenger a livesport a super 🙂 Samozřejmě to už trvá než něco naběhne ale vše funguje jak má a je jasný že už to nebude běhat jako dřív aplikace jsou dělaný pro novější stroje a jsou náročnější takže se není čemu divit že si člověk chvilku musí počkat. Ale jsem spokojenej , je to kompaktní a do práce jako dělaný 🙂
Já používám 2 telefony iPhone 4 iOS 7.1.2
A iphone 4S iOS 9.3.5
a jdou mi normálně je fakt že ta 4 jde o něco pomalejí než 4s a víc aplikací už na ní třeba nejde ale jinak ok.
Dokud mi neodejdou novej si nekoupim.
A až taková chvíle příjde tak se plácnu přez kapsu víc než za můj Macbook páč kupvat si pak 2 telefony když jsem zvyklej používat stejny xDDoma mám starou 4S u které byla měněná pouze baterie a i po těch 7 letech je to skvělej telefon,
je fakt že vedle androidí konkurence (která je o poznání mladší) se telefon seká, nicméně který
telefon s androidem a takovýmto stářím se může chlubit takovou stabilitou a funkčností (i když s prodlevou).Pokud chcete výkon a plynulost doporučím upgrade na Iphone 6 nebo minimálně 5S (5 , 4S a starší už jsou opravdu staříčci)
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.