Dobrý den, k Vánocům kupuji jeden nový iPhone 5s, který nahradí iPhone 4s. Slyšel jsem něco o tom, že když udělám zálohu 4s a pak na 5s nahraju tu zálohu, tak může to nové zařízení trochu blbnout z důvodu špatné kompatibility (4s X 5s). Neporadíte někdo? Klidně to přetáhnu všechno ručně. Díky
Zdravím.
Preťahovať dáta ručne je blbosť, keď že máte spôsob prácu si uľachčiť. Pokiaľ na svojom staršom iPhone (4S) máte najnovší operačný systém, problém v tom absolutný nevidím. Určite Vám pomôže tento článok originál od Apple.
https://support.apple.com/sk-sk/HT203977
Pokiaľ nebudete vedieť, kontaktujte ma.
S pozdravom Andrej Spodniak,
snáď pomôže. 🙂
no právě že je to iPhone 4s, na kterém je iOS 8, tak aby to neblblo po přechodu na iOS 10
Podle mých zkušeností zle zálohu přenést na stejnou či novější verzi iOS ale ne na starší. Napři pokud máte iP6 na 10.2 a koupíte si iP7 tak musíte nejdříve nastavit iP7 jako nový a aktualizovat na 10.2 až pak můžete obnovu provést
Zdravím.
Skúsme sa na to pozrieť optimisticky. Vyskúšate, pokiaľ to niečo pokazí, obnovte továrenské nastavenia. Nepredpokladám že by to malo niečo urobiť. Ja som takúto výmenu tak tiež robil, ale bolo to z iPhonu 5S na iPhone 5S, je pravda že tam nebol softvér ktorý tu uvádzate vy (iOS 8) ale však keď zapojíte rozum, nič zásadné by to pokaziť nemalo. Pokiaľ sa s tým niečo stane, kontaktujte ma na mail - andrej.spodniak@hotmail.com
Softvér som mal na prvom iPhone iOS 9, neauktualizoval som to, pretože som vedel že dojde k zmene teléfonu a nebude to dlho. Mne to nepokazilo nič, ani aplikácie. Podľa mňa by Vám to malo fungovať v poriadku.
Tak ak by sa niečo nepodarilo, kľudne mi pomôžte. Aké také skúsenosti s týmto mám.S pozdravom Andrej Spodniak
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.