Zdravím, uvažuji o novém mobilu a po delším pozorování napříč společností si nelze nevšimnout spokojenost uživatelů iPhonů. V současnosti vlastním Samsung Galaxy S3 mini (2 roky) a začíná neskutečně zlobit, ale od počátku bych nemohl říct, že bych s ním byl spokojen. Proto bych chtěl zkusit jinou značku, klidně i jiný operační systém a pozornost se upnula k Applu. Obecně jsem typ, který užívá mobil na nejnutnější aktivity (volání, sms, internet, kalendář, mail + nějaká aplikace na kolo, běhání), a proto mě zajímá hlavně spolehlivost, kvalitní provedení, rychlost systému atd. Z toho důvodu jsem za něj byl ochoten zaplatit maximálně 4-5tis. V této cenové relaci je však jen iPhone S4 (za 4100 Kč), což by mně vůbec nevadilo, pokud to nepřináší úskalí. Prosím tedy o vyvrácení či naopak schválení ke koupi tohoto opravdu starého modelu i s argumenty, které se k tomu vztahují. Budu rád i za doporučení na jiný model iPhonu (jsem ochoten si prvně v životě připlatit), či i jinou značku. Je mně jasné, že vkus lidí se liší, ale primárně nechci udělat hovadinu a také zároveň trávit desítky hodin čtením recenzí a názorů tải nhạc chuông hay, nhạc chuông không lời miễn phí, nhạc chuông iphone miễn phí
odporučil by som min. iphone 5s , 4S je už na dnešnú dobu pomalé aspoň pre mňa, a spolahlivosť s IOS bude určite
Když něco, tak 5S, ale pokud na něj nemáš peníze a vhveš se jen vytahovat a nejde ti o IOS a HW, tak si kup nějaký Samshit, třeba J5.
Myslím, smysl kupovat pod 5s fakt nemá. Já jsem koupil novou 5s dva dny zpět jako první iphone a jsem max. spokojenej. U O2 měli 5s repas od applu za 5995, tak kdyby se ti podařilo sehnat něco takovýho, tak alespoň tohle.
Ja si myslím že je úplna blbosť kupovať si staršie Apple mobliné telefóny. Z dôvodu, že za každým výnde nejaký nový iPhone, a za posledný rok, dva roky, sa trh Apple posunuj plnov parov vpred. Nie len že Ti to neutiahne iOS 10, ale nestíha ani iOS 9. Ja byť Vami nekupujem ani 5S, nehovorím že to nieje dobrý telefón, sám ho mám alee.. Radšej by som si prišporil na nový telefón, napríklad aspoň Apple iPhone 6, 6S. Pretože aj tá vývojová doba ide do predu. Jasné že iPhone telefóny sú spolahlivé. Iný telefón po zbytok svojho života už nebudem chcieť. Pretože je kvalitný, je to telefón ktorý na dohľadnú budúcnosť má výkonu až až. Ale je to na Vás, ja by som si ho určite nekupoval. Radšej našporiť na niečo kvalitnejšie, a novodobejšie.
iPhone 4s hlavně nekupuj, nepodporuje iOS 10 a hodně se seká a výdrž baterie taky nic moc, kup si starší nebo repas iPhone 5s nebo vyšší, ja mam 3letou 5s a maximální spokojenost, a iOS je tak 50000000000000 krát spolehlivější než android a nejsou tam viry (teda jsou ale pouze pro staré verze a je téměř nemožné je chytit bez jailbreaku)
taky souhlas s 5S, případně jestli jsou peníze tak bych šel i do SE - dá se sehnat repas 8000-9000 kč
Podle mě záleží na co ho budeš potřebovat. Pokud se ti ho podaří sehnat se starým iOS tak bude i velice rychlý. Já osobně bych ho koupil radši než telefon s Androidem.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.