Zdravím, od poslední aktualizace 10.1.1 mi zlobí čidlo přiblížení. Když zvednu hovor a dam k uchu tak displej zhasne ale jak ho dam od ucha displej se nerozsviti musím kliknout na home button a pak až položit hovor. Zajímavé je ze pokud to zkusím ihned znovu vytočit číslo a dat uchu a zpět tak to jde... ale jak iphona zamknu a nechám chvíli v nečinnosti tak to to udělá zase při hovoru. Děla to někomu dalšímu taky nebo jen mě? Díky za odpovědi nhac chuong hay, nhạc chuông không lời, nhạc chuông iphone
Me po aktualizaci bezi bez problemu. Zkus restore. Ja jsem nedelal obnovu ze zalohy, tak pokud jsi ji delal, zkus to bez ni, jestli to bude ok po restore.
[quote="JamieD":r7jg1e7y]Zdravím, od poslední aktualizace 10.1.1 mi zlobí čidlo přiblížení. Když zvednu hovor a dam k uchu tak displej zhasne ale jak ho dam od ucha displej se nerozsviti musím kliknout na home button a pak až položit hovor. Zajímavé je ze pokud to zkusím ihned znovu vytočit číslo a dat uchu a zpět tak to jde... ale jak iphona zamknu a nechám chvíli v nečinnosti tak to to udělá zase při hovoru. Děla to někomu dalšímu taky nebo jen mě? Díky za odpovědi [/quote:r7jg1e7y] Já mám ten samej problém co ty, vyřešil si to nějak?
Ahojte..toto iste robi aj mne iphone 7...Neprisli ste zatial koli comu??
To čidlo je poměrně primitivní funkce, na kterou má změna software minimální vliv.
Vada bývá častěji na straně hw. Například odchlíplá fólie nebo sklo na displeji, takže jako první zkuste sloupnout to co tam máte, pokud to nepomůže, tak bych čekal na ten sw 🙂
Další častá příčina je poškozené čidlo po výměne LCD... takže pokud už nemáte původní display, zkuste zajít do servisu, aby zkontrolovaly flex přední kamery.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.