Zavřít reklamu
  • Problem S Iphone 6-Galerie a Update #740

Ahoj, chci se zeptat jestli nekodo nema radu co by mohlo pomoct na muj problem- v okamziku kdy chci otevrit galerii fotek tak nejsou zadne k zobrazeni,pokud se podivam na stav uloziste tak mi to ani stav pameti v galerii fotek neukaze,kdyz se chci pokusit zalohovat je na icloud tak mi to napise ze mam jen 5GB a ze v telefonu je 28,03 GB fotek i videi. Pri pripojeni k itunes nebo k pc je slozka DCIM prazdna a v itunes se mi dole ukazuje pouze ze mam 29GB 'ostatnich¨a ne fotografii . Kdyz cokolov vyfotim tak se fotka ani neulozi a v pripade ze otevru jakoukoliv appku ve ktere chci otevrit galerii tak telefon okamzite zamrzne a musim tvrde restartovat ... Dalsi problem nastal s updatem - pokud chci updatovat pres itunes v pc tak mi to pise porad dokola ze verze je aktualni a pokud aktualizuji v telefonu tak upd normalne stahnu,ale pro 'overovani¨aktualizace cely update selze... vse ostatni funguje naprosto normalne.. opravdu uz nevim co s tim ... nekdo nejakou radu pred posledni moznosti a to tovarnim nastavenim ... btw zajiste jsem vsechny forky nezalohoval...

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.