V týdnu jsem si pořídil tarif od T-Mobile. Ale vždycky ráno mi nefungovala mobilní data. Párkrát sem jen vypnul a zapnul svůj iPhone a pak to fungovalo, bohužel ráno to zase nešlo. Tak sem dnes dal reset síťových nastavení a nyní, když jsem připojen k WIFI mi to také u názvu operátora v liště píše "T-Mobile WIFI" a k tomu ještě je vedle logo WIFI sítě. Chci se zeptat, zda to tak máte taky. Protože před resetováním sítě jsem tam měl vždy jen název operátora a logo WIFI. Kamarád to tak zase nemá, takže nechápu co to je. viz screen ...
To znamená, že využíváš wi-fi calling od T-Mobilu.
https://www.letemsvetemapplem.eu/2016/03/22/wi-fi-calling-t-mobile-cz-ios-9-3/Dík za vysvětlení 😉
Doufám, že po resetu síťových nastavení už nebudou mobilní data nedostupná ráno .... 👿Jinak nevím jak vy ale já ať jsem byl kdekoliv připojenej na wifi a používal jsem wifi calling T mobile tak jsem s tím měl problémy druhá strana mě špatně slyšela . ale přitom volaní s vypnutou wifi bylo bez problému 🙂
Taky občas slýchám, že mě je špatně slyšet. Taky to vypnu a bude pokoj. Stejně to nikdy nevyužiju.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.