Zdravím mám problém s LTE ne že by mi nefungovalo celkově ale spíš se jedná o to že kde chytí LTE kolega v práci s telefonem za 5 tisíc tak já tam ten signál prostě nechytím . Nevíte někdo čím by to mohlo být ? Jinak venku ho normálně chytím . Předem díky za odpovědi
A máte stejného operátora? Protože různí operátoři mají i v Praze místa, kde LTE mobily chytají, a kde si "neškrtnou". 😉 Taková aféra byla, a to dokonce i s normálním telefonním signálem na Žižkově v blízkosti vysílače. T-Mobile klidně i na pár hodin vypadnul signál a nemohlo se s tím nic dělat
raskavil píše:
Je to velká androidí placka?Je to Huawei P8 Lite takže 5"
Filip7 píše:
A máte stejného operátora? Protože různí operátoři mají i v Praze místa, kde LTE mobily chytají, a kde si "neškrtnou". 😉 Taková aféra byla, a to dokonce i s normálním telefonním signálem na Žižkově v blízkosti vysílače. T-Mobile klidně i na pár hodin vypadnul signál a nemohlo se s tím nic dělatAno operátora máme stejného a to T.Mobile
Zrejme pujde o ruznou citlivost toho ktereho modelu. Ja kdyz v praci polozim vedle sebe iP6 a iPad Air 2, tak telefon ma jeden puntik LTE, iPad dva.
To je pravděpodobně problém velikosti antény, kdy iPhone je menší a proste celková velikost přijímače je menší
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.