Ahoj bando, tak jsem pročítal diskuze na různých serverech a stále si nevím rady co s iPhonem 7, který již při menším zahřátí vydává zvuky (bzučení a praskání, či jak to nazvat...). Spousty lidí píše, že se nejedná o problém a že to dělá i 6S, přičemž se s tím nic stát nemůže a má se to v podstatě ingorovat. Opačná strana tvrdí, že iPhone je třeba reklamovat - ovšem pochybuju, že ostatní iPhony tohle dělat nebudou. Co vy na to? Řešili jste to nějak?
Zdarec,
měl jsem stejný problém u 7+, z toho důvodu jsem telefon vrátil, v iStyle Brno Olympia s tím nedělali problémy, slyšeli to taky. Jelikož ale neměli stejný kus na výměnu skladem, tak mi vrátili peníze a já si objednal nový kus, nicméně ten má zase zažloutlý displej, takže budu vracet znovu...
Tak zkusím počkat do prosince, pak ho asi zajdu také reklamovat. Vůbec se mi ty zvuky totiž nelíbí 🙄
Kolega už reklamoval 7 32GB a dostal nový kus - ten dělá to samé, tak říkal, že počká a pak to zkusí znovu.
Přesně to bylo první, na co jsem pomyslel, když jsem ho chtěl jít reklamovat - nový kus bude úplně stejný, jelikož to všechno bude ještě stejná výroba. Dám tomu měsíc, dva a zajdu tam.
Tak super, díky moc ❗
Mne to 7 tiez robi, dokonca som si na to spomenul hned prvy den pri pouzivani ze to mam vyskusat tak som si prilozil telefon k uchu a bolo to pocut, potom som ho vzdaloval a cca ked som ho mal od ucha 10cm uz to nebolo pocut, a to som bol v tichej miestnosti. Odvtedy som to neskusal a absolutne to nepocujem 🙂 Tvoj syci tak ze to pocujes stale?
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.