zdravím,má někdo už zkušenosti s lepením skla? Nalepil jsem už skla od dvou výrobců a ani jeden nedrží po celé ploše,vždy cca 2mm po obvodu nedrží,vypadá to,jako by byla plocha LCD více zoblena než u iPhone 6,tam mám to samé sklo a ok.
EpIco 3d Glass - nemá konkurenci, myslím že lepší neexistuje.
Tak to mám potvrzené od prodejce fólii a skel na LCD,iPhone 7 má opravdu ještě víc zaoblene hrany než iPhone 6,takže po nalepeni skla se odlepuje cca 1,5mm po okraji skla.Mluvim o klasickém skle ne o 3D,tam to asi vidět nebude.
Zdravím,
pozorujete prosím někdo se sklem prodlevu rozsviceni displeje po ukončení hovoru? Mám ip 7+ se sklem epico 3d a když domluvim a dam telefon od ucha, tak se NErozsviti displej, až když druhá strana ukonci hovor, rozsvítí se a je tam hláska o konci hovoru. Abych mohl ukončit hovor já a rozsvitil se displej musím zmacknout homebutton....na ip 6s+ mi nic takového nedělalo a měl jsem tam taky sklo, akorát tempered glass 3d, obojí iOS 10.0.2....
Setkal jste se s tím prosím někdo? Nevím, zda za to muže sklo nebo ne, mám ho tam od prvního použití telefonu, tak jsem neměl možnost to zkusit bez nej a sundavat se mi moc nechce...
Zkoušel jsem světelný senzor během volání zakrývat prstem a displej se rozsvecoval a normálně zhasinal, ale když dam telefon před sebe a chci ukončit hovor nerozsviti se 🙁
DíkyZdravim, ted jsem nalepil sklo na iphone 7 a sklo se odlepuje po obvodu, navic to chyta neporadek okolo. Reklamoval jste to nekdo? Meli by vratit penize, kdyz to ukazu, ne? Protoze je sklo sirsi nez by melo byt a vyrobci zrejme jen prendali skla na ip6 do krabicek ip7. Stalo me 300kc v Okay.
psal jsem to hned v úvodu,klasické sklo na iPhone 7 nenalepíš,bude se po obvodu odlepovat.Mě to v Alze jako reklamaci uznali a vyměnili za folii.
Resil jsem to zde: http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=86&t=74156&sid=3311ce1e5e55b5eb8574b074b60aefe4&p=681841#p681841
Je tam i foto meho iphone 7 s nalepenym sklem....po obvodu odlepujici se.ironside: ta folie co Ti v alze dali drzi jak?
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.