Dobry den, mel bych na Vas dotaz. Mam problem s iPhone 6S Plus. Mobil se mi vypina v chladnejsim pocasi. Kdyz je venku cca 10 stupnu, iPhone se vypne a hlasi, ze je vybity.. Je jedno kolik mam procent baterie. Vyplo se to i kdyz jsem mel 60%. Na softwarovou chybu bych to nevidel. Udelal jsem kompletni recovery pres DFU mod, zadne nastaveni jsem neobnovil a stejne se vypina. Ja bych to videl na spatnou baterii, ale jisty si nejsem. Mel nekdo stejny problem? Jak jste to resili? Mam to poslat na reklamaci? Dekuji za odpoved.
Prostě bych jim to hodil do servisu, do 4 dnů máš zpátky novej nebo stejnej. Není co ztratit 🙂
SanduQi píše:
Prostě bych jim to hodil do servisu, do 4 dnů máš zpátky novej nebo stejnej. Není co ztratit 🙂Mate tip na nejaky servis v ramci apple rocni zaruky? Diky.
Jsem z Brna a Apple zařízení jsem reklamoval mnohokrát. Jednou na hybešově ulici, podruhé český servis ve Slatině, potřetí v iStylu v Olympii a po čtvrté ve vaňkovce v iStylu. Nikdy nikde nebyl žádný problém, většinou to bylo vyřešeno do čtvrtého dne.
Jen pro info kdyby to někoho zajímalo:
reklamace trvala 29 dní a opravdu byla špatná baterie. Dostal jsem novou a je to v pořádku. 😉
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.