Zdravím, mám dotaz pro ty z vás, kteří už mají bohužel zkušenost s reklamací iPhonu ještě v oficiální jednoleté záruce od Applu. Můj iPhone 6S se mi extrémně rychle vybíjí. Je to klidně i z 100% na 20% za 3-4 hodiny na 4G-čku s hudbou na pozadí. Rozhodl jsem se tedy že využiji této záruky a skočím do servisu. Otázek je několik: -Dostanu náhradní telefon, jaký? -Jak dlouho jim to tam trvá? -Jak poznám "Apple servis spot", pokud tady vůbec takový máme? Díky předem všem komentujícím.
Hlavně to nedělej 😀 já měl 6ku 1,5 roku a zašel do iStyle. V klidu mi ho vyreklamovali, i když nebyl koupen u nich 🙂 Pošli jim IMEI na FB, dají ti vědět, jestli ho mohou reklamovat 🙂 Jinak reklamace trvala 5 dní.
Já reklamoval iPhone 6 Plus po 13 měsících přestal jít reproduktor. Reklamoval jsem u prodejce tedy iStores ve Zlíně a reklamace trvala 29 dnů, náhradní telefon jsem chtěl ale koukali na mě jak na vola, že nic takového neposkytují... Ještě jeden den navíc a šel bych si pro peníze (smůla)
Tak jsme musel na měsíc koupit druhého iphona a toho po měsíci zase prodat(otrva)
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.