Zdravím, vím, že se to tu určitě řešilo, ale man problém s displayem u iPhonu 7. Oproti 6 tak je nažloutlý a není tak jasný. Četl jsem o nezaschlém lepidle v displeji a že se musí pár dní počkat. Jaký máte na to názor. Díky
Môj názor je taký, že som čítal, že displej iPhone 7 je o niečo málo žltší ako v 6s, vždy sú ale displeje, ktoré od výroby môžu mať miniatúrne odchýlky, ostáva ti len porovnať v obchode s iným iPhonom 7 a ideálne porovnávaj priamo s farebným prevedením, ktoré sám vlastníš aby si predišiel skresleniu...
Podle mě je úplná blbost,že by to bylo lepidlo a časem se to zpravilo
Já teda nevím, ale internet máš, ne? Stačí napsat iPhone 7 yellow display repair a máš odpověď s návodem
Dával někdo na reklamaci? Jak to dopadlo? Já jsem furt na vážkach a nemůžu se rozhodnout.
Ten odstín mě fakt štve.
Ta oprava barevným filtrem co je všude na netu vypadá pak v porovnání s i6s fakt hrozně, to radši žlutý displej 🙂me se to taky stalo a dva dny po zapnuti tomu nic nebylo ZVLÁŠTNÍ!!!
Tak 9 dní po zakoupení žlutá během 24 hodin zmizela, tak že stejný problém jako minulé roky s lepidlem. Jiné vysvětlení mě nenapadá.
Během 24 hodin je telefon úplně ok. Nenapadlo by mě že to bude trvat tak dlouho.
Tak snad to někomu pomůže. Stačí počkat 10 dní a mělo by být ok.koupil jsem si 32gb iphone 7 a ten ma dosplej v pohode ale chci ho vratit kvuli pameti do 14 dni tak jsem si objednal iphone 7 128 gb a ten ma dosplej lehounce zazloutly nejvic od spodu smerem vys takze mam zatim pockat? a kdyz se to nezlepsi tak ho tez do 14 dni vratit?
Přidávám fotky mého 10 dní používaného iPhonu 7, v porovnání s předchozím iphonem 6S. Žádné zlepšení od zakoupení, řešil někdo reklamaci ?
Ahoj Abey
Tak ako si dopadol ? ostalo to prosím ta take žlte alebo to po čase zmyzlo? mam toťiž to rovnaký problem a neviem či mam počkat alebo reklamovat.Ondro2402 píše:
Ahoj Abey
Tak ako si dopadol ? ostalo to prosím ta take žlte alebo to po čase zmyzlo? mam toťiž to rovnaký problem a neviem či mam počkat alebo reklamovat.Treba to porovnať na predajni s rovnakým iPhonom 7. Možno len zbytočne panikáriš, iPhone 7 na rozdiel od starších iPhonov disponuje širšou paletou farieb známou ako P3 — wide color gamut, rovnako ako nové iPady, MacBooky, či iMacy. Všetky tieto zaraidenia majú bielu teplejšiu — žltšiu, jedná sa pravdepodobne o najlepšiu interpretáciu bielej, vzhľadom na už vyššie spomenutý širší rozsah farieb a najnovšiu technológiu použitú pri týchto displejoch.
V podstate ide o to, že staršie iPhony mali nevyvážené hodnoty RGB (červených, zelených a modrých pixelov), tam dominovala najmä modrá a displeje mali nádych modrej. P3 wide color gamut dispeleje v nových zariadeniách majú prakticky všetky tri farby v jednej rovine a teda biela je vyváženejšia čo v praxi vyzerá, že je teplejšia, teda žltšia.
BTW: na tých fotkách to vypadá, že ten iPhone má nádych magenty, nie žltej...
Zdravim vsechny, taktez resim tento problem. Iphone 7 jsem koupil v istores pred tydnem. Prvne mi to neprislo tak viditelne, ale v porovnani s iphonem 6s sve pritelkyne je podani bile barvy odlisne (do zluta), zajimalo by me jestli ma nekdo zkusenost porovnani iphone 7/iphone 7 zda se kus od kusu muze lisit, nebo jsou iphony 7 stejne a lisi se jen od iphonu 6s tudiz by bylo pouze podani barev iphonu 7 jine, ale pritom vyrobcem by takto barvy byly vytvoreny zamerne?
Je nekdo kdo iphone 7 reklamoval a dostal novy kus ze se k tomu apple postavil a uznal zavadu? Dekuji za odpoved
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.