Zdravím, poslední týden mě trápí rychlý pokles baterie, cca 1 minuta hraní o 5 % (jas displaye na polovic). Dále když se mi dostane baterie na hranici kolem 10-15% hned se vypne, při prvním pokusu o zapnutí mi naskočí že mám připojit kabel při druhém až třetím pokusu se zapne a po cca 10 vteřinách se opět vypne.. Mám na něj záruku poslední týden, tak nevím zda ho tam mám odnést, jelikož se ta závada neprojevuje pravidelně, ale třeba ob den. Nevíte co s tím? Předem díky za rady..
A u čeho ti to dělá? Přítelkyni to dělá IP5, nejspíš je to baterka, ale něják to zatím neřešíme.
Jen třeba stačí, když zapnu obrazovku a po odemčení to hned klikne..
Tohle mi dělal IP5 po 3,5 letech. Našel jsem si aplikaci, která měřila stav a životnost baterie (uz si nepamatuji název) Ukázala stav baterie 52%
Vymena výměna baterie vše vyřešilaPřesně to samé jsem měl u iP5. Výměna baterie.
To sem taktéž řešil u Ip5s. Jak je napsáno výše, výměna baterky to vyřeší..
Ahoj, toto jsem měl u iPhone 6S. V podstatě od začátku mi při nižší teplotě a okolo 25% baterky telefon umřel a chtěl nabít. Občas naskočil, ale hned vypnul. Nakonec jsem donesl do iOpravny a druhý den jsem si odnesl nový telefon. Prý neopravitelná závada, kterou Apple takto řeší. Takže bych každopádně, pokud je v záruce, skočil do servisu.
Měl jsem stejný problém. iPhone jsem poslal na reklamaci, byla mi ihned vyměněna baterka a vše dál funguje tak jak má. 🙂
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.