Zavřít reklamu
  • dobíjení iPhone 15 pro #54196

Dobrý den, mám iPhone 15 pro cca 2 měsíce. Jednu originál nabíječku mám v práci a vždy při příchodu na ni mobil připojím. Abych měl něco i na doma, koupil jsem si dobíjecí stojánek s nabíječkou Borofone BQ20 - 15W. Nabíjení
    fungovalo obojí bez problémů. V pondělí jsem přišel do práce a po připojení konektoru se nic nedělo. Zjistil jsem, že nabíječka funguje ( vyzkoušeno na mobilu kolegy ), kontroloval jsem nastavení nabíjení na telefonu ( byla nastavena optimalizace, tu jsem zrušil a stále nic ). Doma na tom magsafu to naštěstí funguje. Konektor je čistý, telefon neválím leckde a nerval jsem tam nic jiného než originál C konektor. Tak se chci zeptat, co dělat? Jako poslední variantu bych zkusil restart, ale nevím, co to obnáší, co se mi smaže a co budu muset znova nastavovat. Máte někdo podobnou zkušenost? Předem díky za radu a zdravím. Jirka.

dobíjení iPhone 15 pro #54347

Zdravím, zkoušel jste nabíjet jiným kabelem? Pokud nebude fungovat ani jiný kabel, bude nejspíš poškozený konektor. Myslím že reset telefonu tomu nepomůže a bude nejspíš potřeba vyměnit konektor. Martin

dobíjení iPhone 15 pro #54349

Martin píše:
    Zdravím, zkoušel jste nabíjet jiným kabelem? Pokud nebude fungovat ani jiný kabel, bude nejspíš poškozený konektor. Myslím že reset telefonu tomu nepomůže a bude nejspíš potřeba vyměnit konektor. Martin

Martin píše:

Díky za odpověď - já jsem tehdy navštívil servis v Liberci a vyřešili mi to tam resetem během chvilky, způsobila to nejspíš nějaká aktualizace.

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.