Zdravím,
mám teď čtvrtým dnem iPhone 15 Pro. Takto jsem spokojen, ale s čím tedy absolutně nejsem, tak je výdrž baterie. První den jsem zkusil nabít normálně na 100 % a baterie měla po 14 hodinách od nabití na 100% a screentimu 2,5h baterii 27%. Pak jsem tedy zkusil zapnout ten režim "jen do 80%", ale výsledky jsou podobné. Z 80% na 20% zhruba za 3h screentimu. Nejsem náročný uživatel, pouze Safari, Instagram, Messenger, Facebook, občas něco na YouTube a písničky v Apple Music. Setkal se někdo s podobným problémem? Je to na reklamaci? Může být problém spíše v iOS 17 a mám počkat, až vydají nějakou opravu?
Já mám Pro Max... a problémy nemám a to mám screen time občas i 7h, po pár dnech co se telefon usadil (zprocesoval obnovu) mám kolem večera (21h) 40-50% baterky a iPhone tahám v 7 ráno z nabíječky.
A nabijis do 100%, nebo vyuzivas ten nový režim “jen do 80%”?
Ahoj, s jakou dobou mám počítat než si baterka nějak sedne protože zatím po dvou dnech sem na tom podobně asi jako Juraj ? Díky
ahojte ja sa s tymto trapim uz ios 16 na ip 14 pro .. telefon da tak 5-6 hodin a ko
Nic narocne bezny ig messenger whatsapp sefari sem tam tiktok
A neviem co s tym ale v nastaveniach uz vsetko povypinane cize to bude asi "zly" kus prosteRoman píše:
ahojte ja sa s tymto trapim uz ios 16 na ip 14 pro .. telefon da tak 5-6 hodin a koNic narocne bezny ig messenger whatsapp sefari sem tam tiktok
A neviem co s tym ale v nastaveniach uz vsetko povypinane cize to bude asi "zly" kus proste
No uvidíme, jako telefon je jinde přešel sem z 13Pro a ta baterka už nic moc nabíjel sem skoro dvakrát denně. Tak mě jen děsí že tady jsem na tom skoro podobně a při používání ta baterka dost mizí. A to jsem stejně věsměs ještě na Macu nebo AWU2 takže sem tam FB,Insta asi klasika jako všichni ..jinak nabíjení zatím nastaveno na optimalizované.
Zdravím mám to iste už ho mám asi mesiac a stále nič je to otras
Já jsem měl podobný problém s iphonem8 ,povypínal jsem všechny získávání polohy u aplikací a aktualizace na pozadí a pak si to zacvhilu sedlo . Teď mám iphon 11 a v pohodě od začátku.
Zdravim mam ip 14 pro a mam to od zaciatku od ios 16 zvladol 6h a teraz po 4,5 h telefon KO sem tam hovor ig tiktok safari tiez nic prevratne na nom nerobim a percenta miznu .. ta 14 seria sa moc nepodarila
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.