Dobrý den, letos chci po mnoha letech přejít z Androidu na iOS. Rozhodl jsem se pro základní model iPhone 15. Kde je podle vás nejlepší tento mobil koupit? Nejde mi ani tak o to, abych to měl jako první, ale o nějakou nižší cenu a kvalitnější služby daného obchodu, pokud to vůbec lze očekávat. Případně kde byste to kupovali vy? Mám už mobil v dost havarijním stavu, po těch několika letech už je v háji třetí baterka a displej se mi pomalu odlupuje, takže zas nechci čekat dva měsíce na doručení.
Udelat si nekde predobjednavku
A kde koupit kromne apple? Kdekoliv co je premium reseller
Sleva na iphone 15 stejne v nejblizsich mesicich nebude, pokud se to nevezme pres operatora k novemu cislu, prodlouzeni smlouvu ci nejakymu bonusu…
A je lepší zvolit Apple premium reseller nebo oficiální online store Applu?
Je to úplně šumafuk. Já jsem objednal na APPLE Store a u Electroworldu. U AS mám 512GB Max a 256GB Max.
Jeden dojde za týden a druhý 27.9. což jde.Zdravím. Nemohu se rozhodnout zda koupit iPhone 13 Pro u prodejců ,kteří prodávají repasované telefony za lepší cenu. Nemám s tím zkušenosti, zda je to skutečně výhodné a bezproblémové používání. Nebo obětovat nějakou tu sumu navíc a koupit originální balení s dvouletou zárukou apod.
Díky za názory.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.