Ahoj všem, už nám zbývá pouze pár dní do spuštění prodeje v ČR. Informací pro nadšené zákazníky jako jsem já je velmi po málu. Máte někdo nějaké zakulisní info, jak to bude s dostupností? Nebojte se hlasování v tomto vláknu.
Já jsem zklamaná, mám objednaný 7+ a hodinky u iStyle oboje bohužel evidentně nebude 23.9.
Ty hodinky to bude snad ještě horší s dostupností než iP7+ 🙄 Já čekám na Nike+, takže tam si ještě počkám.
Jinak co se týče dostupnosti, tak je to fakt špatný:
http://mobil.idnes.cz/iphone-7-pulnocni-prodej-0w4-/iphone.aspx?c=A160921_132414_iphone_LHRPo všech info jsem se rozhodl, že u APR nakupovat už nebudu 🙂 Nejsou schopni dodat pár kousků 🙂 U Alzy budu mít zítra Jet Black Plusko 🙂 NA ISTYLE KAŠLU
Jsem si na 99,99% jistej že ho nedostaneš, ale držím palce a dej pak vědět.
Já mám předobjednáno, ač se strachem, u O2. Zatím ale nic 👿
// tak iPhone uz je take doma!
Ahoj,
já jsem 19.9. předobjednal u Alzy iPhone 7 Black 128gb, 20.9. jsem to zaplatil převodem. Dnes jsem volal na infolinku a automat mi sdělil datum dodání 12.10.. Pak jsem se nechal přesměrovat přímo na "živého" operátora a ten mi sdělil, že by iPhone měl dorazit příští týden....
Tak těžko říct :-/
Mějte se
Tak to vypadá, že nikdo ani v ČR a ani SK plusko nezískal. Kdyby někdo měl nějaké nové info nebo se dostal oficiálně v ČR k plusku, tak dejte vědět 😉
Ahoj, tak jste se zatím furt nikdo nedočkal ? Já čekám na Jet Black 128 GB 4,7" z iWantu a před 14-ti dněma mi říkali do 14-ti dnů, už jsem fakt nedočkavej 😀
Já jsem se pluska nedockala, vyřešila jsem to sedmickou když jsem si šla pro hodinky. Fakt mě to čekání nebavilo.
VSLRA píše:
Tak to vypadá, že nikdo ani v ČR a ani SK plusko nezískal. Kdyby někdo měl nějaké nové info nebo se dostal oficiálně v ČR k plusku, tak dejte vědět 😉Ale získal, před-objednával jsem si také 7 Plus, snad všude kde se dalo. iWant se ozval jako první ( hned víkend po zahájení prodeje v pátek ), ostatní jsem neřešil pak už. Každopádně, když jsem si přišel telefon si vyzkoušet, ihned jsem řekl, že ho nechci a zeptal se jestli mají menší model.
Dali mi na výběr ze všech barevných variant a uložišť. Nyní mám iPhone 7 256GB JetBlack a včera mi volali z Alzy ( kde jsem měl před-objednané Plus ),
že si pro něj mohu přijít.Do iWantu ve městě kde jsem ho bral, měli 10 kusů, ihned měli své zákazníky, kteří si přišli vybrat nový iP, tzn. v ČR bude už dost lidí, co Plusko hrdě nosí v kapse.. 😉
Tak já svůj iPhone 7 Plus 32gb black obdržel včera z Vodafonu, v pondělí jsem mrknul na jejich stárnky měli jeden kus skladem, objednal jsem na dobírku a včera ráno dorazil, takže spokojenost, oproti Originál apple storu kde semnout tedy pěkně zametli, sice mi nabídly 1238b za cenu 32gb ale poslat ho měli už dvakrát a stále nic, takže si jej samozřejmně nechám poslat a prodám, ale i tak čekla bych bych že to bude naopak že v ČR s tebou zametou a u original applu to bude jako v bavlnce, opak je však pravdou, viz: https://www.letemsvetemapplem.eu/forum/viewtopic.php?f=10&t=591
Dnes jsem koukal na stránky O2 a mají skladem iPhone 7 256GB-Black, Jet Black ,iPhone 7 128GB-Rose Gold,Gold,Silver,iPhone 7 32GB-Black,Rose Gold,Silver,iPhone 7 Plus 256GB-Gold.Aspoň to tak je na internetových stránkách O2.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.