Zavřít reklamu
  • 6plus – fotak nezaostruje vzdialene predmety #520

Zdravim vospolok. Chcem sa poradiť či sa t ým už niekto stretol prípadne neviete poradit. Dcére som kupil 6 plus (64BG) a teras asi po roku z ničiho nič začal blbnuť fotoaparat a to v každej aplikácii (fotoaparat, snapchat....) a to ak, že nevie zaostriť vzdialene predmety tj všetko čo je asi tak do pol metra vzdialene je zaostrené a všetko čo je dalej je rozmazane a nedá sa ani podržanim prsta zaostriťť (stačí aj 2m vzialeny predmet už nejde zaostrit, a predtym to samozrejme všetko išlo bez problemov). Ked podrži prst na display tak sa zobrazí v hornej časti napis AE/AF vypnute, čo predtým nerobilo. Telefon už skusila aj resetnuť, ale robi to stale rovanko. Je možne že tam len niečo nastavila..? Ale potom by to po resete nemalo robiť, či...? Nemam s tým skusenosti ja som mal odjakživa Android a tam sa všetko nastavuje priamo v aplikácii fotoaparatu. Tu cez nastavenia som našiel priečinok "fotky a kamera" ale tam sa prakticky okrem rozlišenia a mriežky neda absolutne nič nastaviť... Ešte doplnim, že dnes kvoli tomu nainštalovala najnovší iOS 10 a nepomhlo ani to. Vopred dakujem za pomoc.

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.