Ahoj, mám iPhone 13 Pro a při nabíjení originální nabíječkou začne špatně reagovat dispej. Když píšu na klávesnici, špatně reagují písmenka a občas ani nejde psát diakritika. Nejde plynule přepínat mezi okny s aplikacemi. Toto se děje jen když je mobil při nabíjení v ochranném krytu, jakmile ho z ochranného krytu vyndám, zase funguje normálně. Neměl někdo stejný problém nebo nevíte někdo jak to řešit ? Díky 🙂
sundat kryt při nabíjení, pokud se to děje je to tím, že kryt brání odvodu tepla a to teplo je faktorem který potom omezuje výkon a funkci celého zařízení.
Ne nadarmo se říká, nabíjet bez obalu a se zapnutým letadlem. ideálně na nějakém standu, ať neleží na dece a tak se špatně chladí.
Chápu, jen mě překvapilo, že to je až takhle znát a je to při každém nabíjení i když vyměním kryt. Myslel jsem, jestli to není spíš nějaká chyba telefonu. Každopádně díky za komentář.
No podle toho kolika watový zdroj používáš, bo pro 13 už nebyl v balení.
5W klasický malý plochý by to dělat neměl, ale ty nové 18W,20W atd už to budou krmit více za kratší dobu, tzn omezení výkonu telefonu při přehrátí s tím jde ruku v ruce.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.