Hezký den, vyplatí se ještě měnit baterka v Iphonu SE - první verze?
Mám doma jeden v dobrém stavu a chtěla bych ho předat synovi, ale nevím, zda má smysl do toho investovat, když apple přestane podporovat aktualizace. Díky za rady
Mikael píše:
NevyplatíA ještě se zeptám, bude telefon normálně funční i bez aktualizací? Jde mi hlavně o volání a SMS..
Pokud vam ji vymeni do 400, tak se to samozrejme vyplati, pokud na to nehodla smazit hry.
Stejne jako se to vyplatilo me pred dvema tydny po 5,5 letech.Nevyplati v pripade origo a nebo neorigo s cenou servisu
Baterka se da koupit za 250-300,- a nekdo sikovnejsi to da doma
Ale ja vymenil origo za nejakou “lepsi nahradu” a prvni vydrela tak mesic, dostal jsem v ramci reklamace jinou, ta vydrela tak 2-3mesice, a ta treti fungovala tak pul roku dobre, pak silne kapacita dolu a ve finale ve 3/4roce to psalo servis. Jako nejak funguje, ale v zatesi se ro hreje a kdyz se telefon pouziva tak stejne to neda cely den.
Za 5let je vypalenej displej takze stejne jaka koliv investice je zbytecna...
Za 5-6tis se da koupit pouzite SE2020
https://www.mp.cz/mobilni-telefon-apple-iphone-se-2020-64gb-productred-pouzite-p-110368
No to by se vyplatilo u mě, ale ne u dítěte které má spotřebu 2 mobily za rok… budu mit možnost ještě svoji starou IP 7 k výměně baterky, to je možná lepší volba?
Byl měsíc bez mobilu a pak měl tlačítkový odolný aligator 😂 ten nepřežil pád z kapsy 😂
Kolik ze mu je?
Jinak reseni je i nejakej obyc novej android
Za 2500,- funglovka a vyreseno9 , android už měl, ale Family Link mi jako úplně nevyhovoval. V tom to má IPhone poněkud vymakanější.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.