Zdravím, mám iPhone 11 a zakúpil som si fotopasce.Aby som mohol editovať fotky priamo v teréne kúpil som si čítačku SD kariet.Na IOS 13 všetko škapalo ako malo, zasunul som adaptér pekne ukázalo fotky.Potom som mal pauzu a teraz na IOS15 bohužiaľ neukáže nič, skúšal som viac kariet, preformátovať karty nepomohlo.Bola kupovaná ba AliExpresse.Keď pozerám aj originál Apple čítačku nikde nie je písané či ju IOS15 akceptuje.Ďakujem za všetky rady.
Co bylo kupovane na Alliexpressu? Redukce nebo ty karty?
S original Lightning to SD Card reader neeviduji na iOS14 a ani na iOS15 zadny problem.
Na AliExpresse bola kúpená aj čítačka aj karty SD aj micro.
Peter Kamenský píše:
...Keď pozerám aj originál Apple čítačku nikde nie je písané či ju IOS15 akceptuje.Ďakujem za všetky rady.Přímo na produktové stránce Apple se píše: Požadavky na systém - iPhone, iPad nebo iPod touch s iOS 9 nebo novějším, takže i iOS15 by jí měl akceptovat 😉
https://www.apple.com/cz/shop/product/MJYT2ZM/A/lightning-%C4%8Dte%C4%8Dka-sd-karet-z-fotoapar%C3%A1tuPeterBB jako promin, ale kupovat si na Ali neco a myslet si ze to bude stejne funkcni jako original protoze to vypada jako original je hodne zvlastni vec…
Jak jsem napsal, s originalem jsem nikdy zadny problem nemel. A co se tyka karet, tak tem z Ali bych se osobne vyhnul obrim obloukem. A nejenom jim.
Radeji jsem si priplatil za Sony Tough nez setrit defakto na spotrebnim zbozi…
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.