@ Zdenek: tak až budete příště chtít položit otázku, tak ji tam laskavě napište. Váš post zněl jen "já mám tu stejnou vadu", nic o žádosti o radu, jak fotit bez této vady tam opravdu není. Takže se můžete zlobit jen sám na sebe. A nepleťte si aroganci s asertivitou. Hlupáků, kteří jsou líní cokoli číst je totiž plný internet. Styďte se, když se ani neumíte zeptat.
@Mirku proč tedy neodpovíte , ptal jsem se… zatim mě tady urážíte a dávate kazání , takovych je plnej internet!😀✌️
.... protože odpověď je v této diskusi již obsažena, pokud byste si to přečetl, tak byste se nemusel znovu ptát 🙂
Dobrý den, můžu se zeptat jestli jste to nějak vyřešil ? Mám na 13PRO úplně stejný problém, jak foto tak video. Díky za odpověď.
Odpověď je v odkazu zhruba uprostřed 1. strany tohoto vlákna. Lens flare se moc oblbnout nedá, leda byste uměl ohýbat fyzikou 😉 Na eleiminaci tohoto jevu se používají některé programy (např. Adobe Photoshot nebo Zoner Photo Studio X). Můžete zkusit nějaký kryt přes čočky fotomodulu, třebas FIXED Lens Cover s Flash Anti Glare Circle ... na stránkách se uvádí "Speciální černé orámování skla Flash Anti Glare zabraňuje prosvícení blesku do samotných čoček fotoaparátu, neovlivňuje tedy pořízené noční fotografie", ale nemám to odzkoušené, takže nemohu zaručit, že to pomůže.
Dobrý den, díky moc za info, vidím to tedy jako nevýhodu ve výhodě. Fotoaparát je v přístroji špičkový, ale tohle je, jak jsem se už dost po zaměření dočetl, zvláštně neřešitelné...
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.