Ahoj,
už asi 3x se mi stalo, že iP 13 Pro jsem večer nabil do 100%, odpojil od nabíječky a ráno měl třeba 70%, dnes dokonce 60%, nevíte čím by to mohlo být? U baterie pod grafem když to proklikám je čisto, žádná aplikace která by to žrala...
Ahoj,
už asi 3x se mi stalo, že iP 13 Pro jsem večer nabil do 100%, odpojil od nabíječky a ráno měl třeba 70%, dnes dokonce 60%, nevíte čím by to mohlo být? U baterie pod grafem když to proklikám je čisto, žádná aplikace která by to žrala...
Jako poslední instanci před reklamací bych zkusil reset do továrního nastavení a při novém spuštění nastavit jako nový telefon, tj. neobnovovat ze zálohy. Pokud to nepomůže, rozhodně reklamovat, protože to pak vypadá na HW chybu.
Popravde, ja se s takovym chovanim kdysi setkal pri spustene FB aplikaci na pozadi…
Popravde, ja se s takovym chovanim kdysi setkal pri spustene FB aplikaci na pozadi…
Právě na FB chodím přes prohlížeč, aplikaci pár let nepoužívám....navíc bych aplikaci viděl v analýze u baterky ne?Včera jsem hodně fotil, tak jestli tam nejedou spíš nějaký algoritmy skrz fotky, protože jak na něj ráno hrábnu, tak je spotřeba zas klasická a když leží na stole tak procenta v podstatě neubejvají...
Zkoušel jsem jednu noc i mód letadlo a to myslím nekleslo ani o procento...