Zdravím vás , mám druhý deň iPhone 13 pro a už druhé ráno som mal batériu 88% telefón večer dám nabíjať som na ňom nabije sa pekne na 100% a od 00:00 cca je zamknutý položený na stole do 3:00 drží 100% a potom sa vybije na 88% do 6:00 podotýkam stále je na nabíjačke ! V prílohe vidieť pekne aj na grafe … prosím neviete čo s tým alebo ma niekto podobný problém ?
Problém vyriešený … na chybe bol adaptér kôli vypovedal svoju životnosť …. Bol to 5W Apple adaptér
to jako vážně nabíjíš 5W - 13ku??? Jako přes noc to chápu, stejné jako QI nabíjení, ale chudák baterka.
No já s tím nemám problém, protože mám iPhone 12 Pro Max a na původní bezdrátové rychlonabíječce nefunguje, tak nabíjím na 5W APPLE přes noc a po roce kondice 100%. Předchozí 11 Pro Max jsem nabíjel přes bezdrát a po roce rovněž 100%.
Jasne len 5W šetrí to batériu nabíjam len cez noc … ma čas nikam sa neponáhľam a mám to odskúšané aj na 11pro ja som nabijal len na kabli 5w adaptér a životnosť pri 300cykloch som mal takú ako kamarát na tom istom mobile pri 245 cykloch a používal 20w USB-c
Dvojročný iPhone 11pro mal u mňa 89% životnosť a 450 cyklovPrečo chudák baterka ? Však je plno článkov o tom a veľa ľudí to riešilo a to 5W nabíjanie ozaj šetrí batériu …
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.