Mám iPhone 6S a stalo se mi, že při hovoru téměř neslyším protistranu. Musí být absolutní ticho jinak není slyšet, na ulici nebo při sebemenším hluku nemyslitelné telefonovat. Hlasitost hovoru je zesílena na max a na hlasitý poslech to řve jako kráva, ve sluchátkách (i BT) taky hlasitost ok. Hledal jsem ve fórech a zkoušel jsem obnovu, hard reset. Mám pocit jestli to nezačalo dělat jak jsem začal používat BT sluchátka ale nejsem si jistý. Před reklamací bych se rád zeptal jestli se s tím někdo setkal, případně nějaký tip? Předem děkuji.
Vypadá to na špatný náhlavní reprák - možná se tam dostala voda/ je zanesený/ vlivem pádu je špatný kontakt.... - stalo se mi to na 5kovém iphonu ( všechno dohromady 😉 ) a nešlo šlyšet skoro nic... Určitě zkus reklamaci, zato nic nedáš .
Stalo se mi to taky na iphonu 6s a psalo to že jsou kabelem připojená sluchátka pomohlo vymazat iphone a nainstelovat znovu.
Můj otec měl iP4. Nešlo slyšet druhou stranu při volání. Důvodem byl zanesený sluchátkový reproduktor. Jelikož otec se pohybuje v moučném prostředí, postupem času se hlasitost zhoršovala a zhoršovala zanešenou moukou. Nakonec mu to v servisu něčím profoukli a hlasitost byla opět v pořádku.
Ahoj,
Mám za poslední týden úplně ten samej problém, a vím jistě, ze voda tam nenatekla. Ještě počkám na aktualizaci momentalne mám iOS 10 beta 8 (iPhone 6s Plus). Kdyby jsi na něco přišel tak dej vědět. Jinak příští týden to dám na reklamaci. Ale vím, že se mi to už jednou stalo na iPhone 5s ale už nevím jak jsem to vyřešil...Ahoj, vodu a pad na zem taky vylučuji. Stejne tak čekám na iOS 10 a pak se uvidí.
Dekuji všem za reakce.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.