Dobrý den,
zbělala mi asi půlka fotek v galerii a druhá má velmi špatnou kvalitu s vykřičníkem. Místo v telefonu mám a na icloudu mám uložených jen 5 gb. Mám Iphone 11. Nevíte prosím, co s tím? Díky za každou radu (restart atd. nepomaha)
Mizerna kvalita v vykricnikem je nahled fotky na cloudu. Staci kliknout a stahne se v plne kvalite
Kolik mate koupeno cloudu? Jen tech 5gb zdarma nebo vic ?
Pokud mas vykricnik u nekvalitnich fotek, tak si zapni data aby se ti dotahla zbyvajici data a nejenom nahled 😉
Mám jen těch 5 gb zdarma. Na wifi či datech jsem připojená neustále. Žádné kliknutí nefunguje.
Mám jen těch 5 gb zdarma. Na wifi či datech jsem připojená neustále. Žádné kliknutí nefunguje.
Muzes mit klidne i 50GB iCloud, ale pokud mas nastavenou optimalizaci mista na telefonu, tak v telefonu budes mit ulozene jen vyse zminene nahledy. Po jejich otevreni se ti v pravem dolni rohu objevi kolacek stazeni (pozor, u datove vetsich fotek stahuje dvakrat).
Pokud nejsi pripojena, nebo nemas zapnutou synchro s fotkama na icloud, budes mit u tech nahledu misto kolacku stahovani vykricnik.Co mám tedy prosím dělat, aby se to vrátilo k normálu? Prosím nějak podrobněji, příjde mi, že už jsem všechno zkoušela. Děkuju moc za ochotu.
- Nastaveni -> Apple ID (tvuj profil nahore) -> iCloud -> kontrola jestli mas Fotky v synchronizaci.
- Nastaveni -> Fotky -> kontrola jestli mas zatrhnute "Fotky na iCloudu"
- Nastaveni -> Fotky -> zvolit "Stahnout a ponechat puvodni" (Zaplni se ti uloziste telefonu fotkama)
- Nastaveni -> Fotky -> mobilni data -> Povolit mobilni data a neomezenou aktualizaci (doporucim ti byt na wifi v dany moment)
Tak v kroku jedna vypni sync fotek na icloud, odstranit fotky z iPhonu a pak znova zapnout a meli by se ti natahnout fotky z icloudu.
Ale je moznost, pokud se ti fotky nenahraly na icloud, tak se ti smazou bez moznosti obnoveni.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.