dobrý deň
mam iphone 8 plus rok aj pol a chcem sa opýtať oplati sa vymeniť len kvôli fotoaparatu? fotím ,, do alba" nieprofesionálne a len také fotky z výletov nič viac
alebo už počlať na 13 pro? aký máte názor?
ďakujem krásne predom
dobrý deň
mam iphone 8 plus rok aj pol a chcem sa opýtať oplati sa vymeniť len kvôli fotoaparatu? fotím ,, do alba" nieprofesionálne a len také fotky z výletov nič viac
alebo už počlať na 13 pro? aký máte názor?
ďakujem krásne predom
Nebál bych se jít třeba i do 11 pro. To teď seženeš za slušné peníze
To je na tobe jestli se ti to oplati nebo ne. Takhle muzes cekat na 13 pro, pak zas na 14 pro, atd... Za me je kamera super.
11 a 12 maju lepsi fotak hlavne za znizenych svetelnych podmienok.Takze rodiel tam je zalezi ako sa citi tvoja penazenka.Ja som siel do 11 max za 8 plus ktore dostala dcera.kazdopadne 8 plusko hanbu neurobi a dva roky urcite posluzi.
ďakujem všetkým no ešte porozmyšľam možno ma presvedčí nejaký povianočný výpredaj a kúpim tu 12-natsku pro, 11 pročko nechcem preto, že už by aom chcel mobil na najbližšie 4 roky prípade 5 rokov
k007 píše:
4-5let bude 11ctka porad v pohode, kor PRO model
urcite bude ten vykon ktory ma v sebe realne nevyuzijes.klasicky prikalad 6s sko aky je to stary telefon a stale ma sof podporu a hodne ludom sluzi k spokojnosti.
pokud máš verzi plus, tak bych šel do 11Pro Max. Rozdíl oproti 12 Pro nepoznáš a ještě ušetříš na Apple Watch ;-).
Jdi do 11 pro (Max) .Ušetříš třeba na airpody nebo hodinky. Podpory bych se nebál ta i nadále bude. Pokud na tom nerenderuješ 4K videa tak 60% výkonu nevyužiješ a čip A13 je pořád dost dobrý a poráží konkurenci.