Ahoj, dostal jsem za ukol zprovoznit iphone 6S, ale ma icloud lock a tim nejde reaktivovat. O puvodu telefonu si nedelam ilouze vzhledem k tomu, ze ho brachanec prines pry z hospody, ale chtel by ho pouzivat. Nevite nekdo o nejake variante nebo softwaru ktery by me dostal pres tuhle prekazku abych mu ten telefon dokazal zprovoznit? Diky za jakakoliv doporuceni FV
ahoj activation lock neobejdes a neexistuje nic, co by to umelo. je to primo na serverech applu zakazano.
muzes zkusit zavolat na apple support, ale sance je velmi miziva, ze by jsi je presvedcil, aby jej odemkliahoj activation lock neobejdes a neexistuje nic, co by to umelo. je to primo na serverech applu zakazano.
muzes zkusit zavolat na apple support, ale sance je velmi miziva, ze by jsi je presvedcil, aby jej odemkliU te HW varianty je problem moje manualni zrucnost ... Nechci ten iphone znicit, coz by pri me sikovnosti bylo vic nez realny. Na netu jsem nasel SW reseni s Doulci activator, ale nevim jestli je to fungujici reseni.
U te HW varianty je problem moje manualni zrucnost ... Nechci ten iphone znicit, coz by pri me sikovnosti bylo vic nez realny. Na netu jsem nasel SW reseni s Doulci activator, ale nevim jestli je to fungujici reseni.
No, on ten iPhone v podstatě žádnou cenu stejně nemá, pokud má iCloud lock (pokud nepočítám cenu komponentů, které se daji jeste použit). 🙂
iPhone prostě přes SW odblokovat nejde.No, on ten iPhone v podstatě žádnou cenu stejně nemá, pokud má iCloud lock (pokud nepočítám cenu komponentů, které se daji jeste použit). 🙂
iPhone prostě přes SW odblokovat nejde.A pokud je aktivovaný Najít iPhone, tak si tě majitel může lehce dohledat. Radši hledejte majitele!
A pokud je aktivovaný Najít iPhone, tak si tě majitel může lehce dohledat. Radši hledejte majitele!
Pro me je majitel ten kdo mi ho dal na odblokovani a ten mi nerekl, ze ho mam znicit. Pokud ho bude chtit nekomu dat je jeho vec. Ja dostal ukol "se dostat na ikony". to se mi nepovedlo permanentne (chvili jsem spoustel aplikace ale pak exla baterka a od ty doby nic) a na netu jediny co jsem nasel byl Doulci activator a jedna placena sluzba vychazejici z tohohle toolu.
Pro me je majitel ten kdo mi ho dal na odblokovani a ten mi nerekl, ze ho mam znicit. Pokud ho bude chtit nekomu dat je jeho vec. Ja dostal ukol "se dostat na ikony". to se mi nepovedlo permanentne (chvili jsem spoustel aplikace ale pak exla baterka a od ty doby nic) a na netu jediny co jsem nasel byl Doulci activator a jedna placena sluzba vychazejici z tohohle toolu.
Achjo. Misto tech marnych pokusu uz ho mohl mit majitel davno zpet. 🙄 Doufam, ze majitel telefonu bude nejaka hora, najde si vas a trosku vam vysvetli, ze telefony se maji vracet lidem, kterym patri. 😈 tohle proste nemam rad.
Achjo. Misto tech marnych pokusu uz ho mohl mit majitel davno zpet. 🙄 Doufam, ze majitel telefonu bude nejaka hora, najde si vas a trosku vam vysvetli, ze telefony se maji vracet lidem, kterym patri. 😈 tohle proste nemam rad.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.