Dobrý den,
od prvního dne využívání jsem nalepil ochranné sklo (2 rozdílné produkty na 2 telefony), ale ani na jednom telefonu nefunguje dotyk dobře. Zadat číselný kód je noční můra... Jsem jediný, nebo se stává i vám?
Děkuji za informaci
Jirka
Dobrý den,
od prvního dne využívání jsem nalepil ochranné sklo (2 rozdílné produkty na 2 telefony), ale ani na jednom telefonu nefunguje dotyk dobře. Zadat číselný kód je noční můra... Jsem jediný, nebo se stává i vám?
Děkuji za informaci
Jirka
u iP 12 mini je to obecný problém, má velmi špatný dotyk už přímo telefon a sklo to jen zhorší
to samé. nekdy stačí vyměnit ochranný obal, ale snad Apple tohle brzy vyřeší. za ty peníze by to měla být pecka, ne zklamání.
Radek píše:
u iP 12 mini je to obecný problém, má velmi špatný dotyk už přímo telefon a sklo to jen zhorší
Díky za zprávu. Já se bál, že jsem jediný... Na webu jsem o tom nenašel žádnou informaci
tak hlavne ze je tady doporucuji a v ramci ochrany platiciho inzerenta jsou stople komentare...
Dneska jsem dostal svůj iPhone 12 mini a mám stejný problém. Nalepil jsem ochranné sklo a dal telefon do original obalu a dotek na zamčeném displeji je katastrofa. Dám tomu týden a telefon jinak reklamuji. Jinak telefon pecka ale s tímto problémem opravdu zklamání.
omg tie telefony nepotrebuju ziadne ochranne skla...
Jasne ze potrebuju ja som dal po 3 rokoch dole sklo z X ka a za dva tyzdne som mal skrabance, a to nenosim mobil s klucmi alebo podobne. A tusim to nove sklo sice je odolnejsie voci prasknutiu ale skrabe sa viac.
P.S: reklamovat to budes zbytocne dalsi kus bude robit to iste .
U mně to stejné. Mám v obalu, kterého součástí je i přední folie a zadat číselný kód na otevření je mazec (když jsem měl roušku a nefungoval face ID). Ale nastavil jsem alternativní vzhled s rouškou pod nosem - to už mi vzalo a takto je to ok.
2x apple podpora, druhý hovor byla hrůza. Prý počkat na vydání opravy, může trvat až měsíc. jinak zkusit reset přes MacBook, mě to ale nepomohlo. sundat obal nebo sklo lehce problém řeší, ale pouze částečně. nové telefony do 14-dní, ale stejné provedení. buď telefon vrátit nebo počkat. Bohužel
14.2.1 po stazeni mi to prestalo delat problemy se sklem funguje jak ma