Ahoj uvažuju o svem druhem Iphonu první byla 4 potom šla dlouha ale dlouha serie androidu a letos jsem se rozhodl že bych chtěl zkusit jit na apple. do noveho SEčka se mi nechce protože jsem si trošku zvykl na nějaky funkce z androida jako odemykaní obličejem a velkej display. takžen jsem se rozhodl jít do modelu Xr. ale to je jedno jde oto že jeden obchod Mobil Pohotovost ho tedka ma za docela slušnou cenu a tak uvažuju že bych ho vzal pravě unich ale docela se toho bojím ho brat u Mobilpohotovosti protože předchozí zkušenosti z let 2005 až 2006 nebyli zrovna super a telefon jsem odnašel do reklamace hnedka několikrat. tak by mě zajímalo zda tu je někdo kdo ma zkušenost s nakupem novyho iphonu pravě u mobil pohotovosti a přístupu firmy třeba v uplynulem roce nebo dvou let. na internetu jsou takovy rozdílny recenze tak jsem si řekl že se zeptam spíš lidí na apple
PS: to že tu ma LetemSvětem s nima reklamu a sponzoring vím tak prosím nechci slyšet jak jsou užasny ale chci slyšet jen pravdu díky
Díky moc