Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda se někdo potýká s problémy s hotspotem, kdy po tak 15-45min přestanou na iphonu jít data a musím ho restartovat aby zase internet šel. Vyzkoušeno bez zálohy, i s jinou SIM, ale furt se to děje. Jinak se SIM v jinem telefonu se to neděje.
Nejdřív jsem si myslel, že odchazí sim karta ale ta v jiném telefonu funguje bezchybně, tak jsem tedy reklamoval a dostal nový kus a ten to dělá taky, jedná se o iphone XR.
Ostatní telefony ve kterých SIM funguje normalně jsou dva iphony 7, honor 8, iphone 6 a iphone 8
Upřímně mám chuť jít reklamovat znova, ale přijde mi to divný že to blbne jen na XR
Ne, je to zase u jablek kus od kusu, dělá to i na některých SE první generace, iP 11, atd. atd. Je to SW vada a ti programátoři jsou idioti a hotovo.
Takže asi znova reklamovat. Snad mi alza už vrátí peníze, když by se jednalo o pátou uznanou reklamaci. Jak to tak vidím tak apple šel pěkně dolů s kvalitou produktů, do X to bylo celkem dobrý, cokoliv potom nevydrží půl roku plně fungovat bez chyb.
nektere iphony meli problem a bylo to softwarova zalezitost
jaka je verze iOS na XR?
dělo se jak na 13.5.1 tak na 13.6 a na tom telefonu předtím to byly starší verze ale nevím jaký
jinak na ip7 bylo na obou 13.5.1, teď 13.6 a ip8 taky to samý, iP6 je na poslední verzi 12.
Jo a dělo se mi to i na beta verzi 14 s XR. teď je tam zpátky 13.6zkusil bych cistou instalaci bez obnovy, nakonfigurovat jako novy telefon.
kdysi jsem mel na 3gs problem ze se nenacitali obrazky mms, prehrane dva novejsi sw a porad nic, nakonec to vyresila az cista instalace skrze itunes s restote. byl tam nejaky pozustatek JB ktery neodstranilo ani dvakrat prehrati na novejsi verzi
Takže začal fungovat dobře hotspot pro apple zařízení, ale kabelem do windows notebooku je to furt stejně náladový. Kašlu na to, má to fungovat z výroby, jde na reklamaci!
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.