Dobry den, mam iPhone 6s a ještě nedavno mi placeni pomoci mobilu fungovalo , karta normalne v mobilu funguje, ale kdyz chci platit tak to nic nedela, (postup: dvakrat zmacknu home button , dam otisk prstu vse načte, ale kdyz prilozim mobil k terminalu nic se nestane, na AW 3 mi to normalne funfuje. Nedavno jsem menil baterii v mobilu a od te doby mi to nefunguje. Nevite nekdo co s tim?
No, řekl bych, že jste si odpověděl sám. To "nedávno jsem měnil baterku" je klíč k vašemu problému.
Zdravím Vás, mam podobný problém, jen iPhone 7 plus a nic jsem s telefonem nedělal. Telefon mam dva a půl rok od nového. Po vypnutí a zapnutí to zase nekolikrát funguje. Dá se říci, že nikdy nevím kdy to nebude fungovat. Telefon má poslední ios14.1 a dal jsem ho již do tovarního nastavení. Nefunkčnost se mi již po 3 dnech zase objevila. Napadá někoho kde by byl problém? Díky za rady.
mel jsem stejny problem na ip6. Myslel jsem si, ze mobil uz proste odslouzil a koupil jsem si novej. Po resetu do tovarniho nastaveni vse zacalo znovu fungovat...
Skúste sa pozrieť sem: https://www.software-prolinet.sk/microsoft-office-esd/
Ahojte. Pred mesiacom som menil vrchné dotykové sklo a baterku. Všetko fungovalo do včera. Prestalo ísť NFC. Neviem prečo. Myslite že sa niečo posralo pri výmene ? Nebol to môj prvý iPhone čo som opravoval
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.