Teď jsou to přibližně 4 měsíce co mám SE 2020. Co se tyče výdrže, tak žádná sláva. Mobil používám par hodin, kolem 4 hodin a mobil vydrží jen tak tak 24 hodin. Po zakoupení přibližně po 2 měsících mi klesla baterie na 99%, asi po dalším měsíci na 98%. A bojím se, ze to bude horší…
Jako kdyz to vyzdrzi
Od rana kdy jde clovek do prace do doby nez se dostane domu tak je to dobry 🙂Mám SE 2020 a po roce je kondice baterie 86 %. Je to normální a nebo na reklamaci?
Tak pokud nam Lenko prozradis, kolikrat za den jsi nabijela 22.7.2020 a 13.8.2020, tak ti rekneme jestli je to normalni nebo ne 😉
Je to normální, i když všechny mé telefony za poslení 3 roky - tedy iPhone Xs Max, iPhone 11 Pro Max a teď iPhone 12 Pro Max měly za rok vždy 100%. Nabíjel jsem ca obden a vždy přes bezdrát a na 100%.
Prosímvás proč toto furt dokola řešit? Jsou to jen blbá procenta... Dokud iPhone jede normálně tak nemá cenu řešit že vám ubyla 4% z celkové kapacity. Upřímně ty 4% ani nepoznáte že je tam už nemáte. Stejně systém se řídí cykly takže to znamená že baterie může být v pořádku ale pouze iPhone dosáhl určitého počtu cyklů a dle jejich výpočtů byjste měli stratit nějaká procenta. Fakt zbytečný toto řešit. Taky procenta ubývají špatným nabíjením a špatnými podmínkami pro iPhone. Toť můj názor na věc.
Mám iPhone SE měsíc a baterka klesla na 97%, bojím se, ze to bude pořad klesat a to se snažím nabijet,jl by se mělo
Já mám SE 2020 jako služební telefon a kondice baterie je po roce používání na 93 %.
Dobrý den, já včera od Ježicha rozbalil nový SE 2020 a kondice baterie ukazuje 88 procent. Co to prosím znamená?
Hezké Vánoce všem. To pravděpodobně znamená, že telefon se někde hodně dlouho válel vybitý, nebo je vadná baterie. Pokud bys měl sám či někoho s MacBookem či Macem, je tam program CoconutBattery, kde zjistíš o baterii úplně vše. Výrobce, datum výroby atd....
@Jarda: bud vratit do 14 dnu bez udani duvodu nebo pokud nejde vratit, tak okamzite reklamovat. Na nic necekejte a hlavne se nesnazte na to nejak vyzrat nebo s tim vyckavat.
Taky nechápu,že někdo řeší 4% Vím,že je řeč o se 2020, ale nedá mi to 😀 můj se 2016 koupen těsně po vydání 82%. Kdybych nepotřeboval lepší foták, tak jede až do podzimu 22. 😀 13 pro max už je objednán 🙂
Mám iPhone SE 2020 tři měsíce a klesla mi baterie na 95%
Je to divné, já jsem měl např. 12 Pro Max a po roce pořád 100%.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.