iPhone SE 2020 zakoupen přesně před 5ti měsíci kondice baterie stále 99% (asi 2 měsíce)
iphone 11 pouzivany 14 mesiacov cca170 cyklov bateria ma 100%.
nabijam 99% cez noc zapnute optimalizovane nabijanie a pouzivam iba pribalenu nabijacku.
bezdrotove nabijanie degraduje akumulator.iPhone SE 2, zakoupeny v polovine srpna 2020, kondice baterie stale 100%
JKing píše:
Mám SE hned z první vlny a právě klesla kondice na 98%. Nabíjím každou noc orig. pomalou nabíječkou, akorát poslední týden jsem používal powerbanku. Na předchozím Xr jsem při stejném stylu nabíjení a používání, měl po roce 100%.Ahoj, mohl bych se zeptat jaký byl důvodu přechod z XR na SE? Mám za to, že XR je vyšší model, i když o generaci starší.
Ja mám iPhone SE 2020 od 29. apríla a mám stále 100 % kondíciu batérie. Snažím sa nevybiť pod 20 % a nenabiť nad 80 %.
aver píše:
JKing píše:
Mám SE hned z první vlny a právě klesla kondice na 98%. Nabíjím každou noc orig. pomalou nabíječkou, akorát poslední týden jsem používal powerbanku. Na předchozím Xr jsem při stejném stylu nabíjení a používání, měl po roce 100%.
Ahoj, mohl bych se zeptat jaký byl důvodu přechod z XR na SE? Mám za to, že XR je vyšší model, i když o generaci starší.
Důvodem byly rozměry a hmotnost. Měl jsem 5s,6s,SE,7 a Xr a zjistil jsem, že mi nejvíc vyhovuje rozměr a vzhled z iphonu 6, proto jsem bral SE2020.
Mám nové SE hned z prvních vln což bylo začátkem května a mám 88% což mě velice vytočilo..
Dobrý večer, Iphone 7+, stáří 2 roky, nabíjím při poklesu pod 30% a asi obden. Data a wifi zapínám, když potřebuji. Kondice baterie 91%
Proboha, proc mit iphone s vyplejma datama a wifi...
To muzete mit starou nokii a ta vydrzi tyden 😀
Bohužel né, mám prasklé záda, takže s reklamací mě pošlou do háje.
Mám iPhone se 2020 7 měsíců a baterie má 86%, byla jsem ho dnes reklamovat
Vlasním IPSE2020 a kupoval jsem ho tak 4 měsíce zpět a spadla mi kondice ze 100 na 94%. To je docela dost na mobil co skoro vůbec nevyužívam.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.