Zdravím všechny,
mám nově koupený iPad Air 2019 a jsem s ním velice spokojen. Takže bych si chtěl udělat Apple ekosystém. Nyní se tedy koukám po iPhone, jelikož mám nyní Xiaomi Mi 9. Mobil používám hlavně na messenger, volání, sms a občas internet. Co se týče focení, tak to fotím jen významné události jinak ho skoro vůbec nepoužívám. Díky všem za odpovědi.
Moje typy: iPhone SE, iPhone XS, iPhone 11
vždy jen to nejnovější, tj. iP 11, všechno ostatní je kompromis, SE je dokonce velký kompromis
Danny píše:
Takže je lepší vzít radši 11 než XSJa bych raději šel do Xs než do 11ky. Xs je prémiový telefon, A12 má pořád co nabídnout a z displeje budeš nadšený. Oproti 11 je to trochu jiná liga (pouze můj názor).
Adam píše:
Danny píše:
Takže je lepší vzít radši 11 než XS
Ja bych raději šel do Xs než do 11ky. Xs je prémiový telefon, A12 má pořád co nabídnout a z displeje budeš nadšený. Oproti 11 je to trochu jiná liga (pouze můj názor).
Kdybych se rozhodl pro XS bude mít podporu ještě aspoň 3 roky ne?
Danny píše:
Adam píše:
Danny píše:
Takže je lepší vzít radši 11 než XS
Ja bych raději šel do Xs než do 11ky. Xs je prémiový telefon, A12 má pořád co nabídnout a z displeje budeš nadšený. Oproti 11 je to trochu jiná liga (pouze můj názor).
Kdybych se rozhodl pro XS bude mít podporu ještě aspoň 3 roky ne?
Ano, přesně jak píšeš. 🙂 Kupoval jsem v únoru nový telefon pro mamku a vybíral mezi 11 a Xs. Vyhrálo Xs a je maximálně spokojená.
Děkuji za vaše postřehy. Ohledně procesoru A12 nemám vůbec žádné obavy, jelikož ho mám v Air 2019 a bohatě mi jeho výkon stačí.
Danny píše:
Děkuji za vaše postřehy. Ohledně procesoru A12 nemám vůbec žádné obavy, jelikož ho mám v Air 2019 a bohatě mi jeho výkon stačí.Určitě, toho bych se nebál, výkonu má na rozdávání. Otázka, zda jít do normálního nebo do Maxe, to už musíš zvážit sám podle velikosti. Rádo se stalo a ať Ti telefon dobře slouží. 🙂
Tohle ještě promyslím, jestli XS nebo XS Max. Ale díky moc za radu. Přeji příjemný zbytek dne.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.