Zavřít reklamu
  • Prodej iPhone, smazání telefonu #41654

Dobry vecer,

prosim o odpoved. Pred prodejem jsem se odhlasila na starem iPhone z iCloudu a pote jsem smazala data a nastaveni - tak jak je popisovano, že se ma postupovat pri prodeji telefonu. Je nejakym zpusobem mozne, ze ma novy majitel telefonu pristup k mym datum?

Kdyz jsem kontrolovala facebook, videla jsem tam, ze je facebook aktivni na starem telefonu.

Dekuji vsem za odpoved.

Prodej iPhone, smazání telefonu #41658

Zdravím, ke smazaným datům by přístup mít neměl. S tím Facebookem se Vám asi zobrazuje, na jakých zařízeních jste přihlášená, to se musíte ručně odhlásit (pokud to jde ze stránek Facebooku, to nevím), ale i pokud se neodhlásíte, tak by to nemělo ničemu vadit.

Prodej iPhone, smazání telefonu #41666

Dekuji moc za odpoved. Jeste se zeptam, kdyby se nahodou stalo, ze by se telefon pred uvedenim do tovarniho nastaveni neodhlasil z iCloudu - bude to necemu vadit? Je tam nejaka moznost, ze po zapnuti telefonu bude iCloud prihlasen?

Dekuji moc a preji pekny den

Prodej iPhone, smazání telefonu #41667

Pokud je na telefonu zaplé Najít iPhone a před vymazáním telefonu není tato služba vypnuta, tak po uvedení do továrního nastavení by telefon nešel nastavit, nejprve by se muselo zadat heslo k iCloud účtu, ke kterému byl telefon přiřazený.

Prodej iPhone, smazání telefonu #41673

Sluzbu najit iPhone jsem vypnula pred vymazanim. Na 90% si myslim, ze sem se z iCloudu odhlasila, ale ted sem se zacala obavat, co kdyz ne. Jake by to melo nasledky. Chapu tedy spravne, ze pokud sem vypnula sluzbu najit iPhone a z iCloudu bych se teoreticky neodhlasila, tak se novy uzivatel do meho iCloudu dostane.

Dekuji moc za pohotove odpovedi.

Prodej iPhone, smazání telefonu #41677

Pokud jste vypnula službu Najít iPhone, tak by vše mělo být v pořádku. Myslím, že ani není potřeba se odhlašovat z iCloudu. Takže následky by neměly být žádné.
    To s tím zadáním hesla jsem myslel tak, že až by nový majitel zvolil jazyk a region iPhonu, tak by se mu zobrazila zpráva, že tento iPhone je vázán k Apple ID předchozího majitele telefonu a aby mohl dokončit nastavení iPhonu a začít ho používat, tak by musel zadat e-mail a heslo k tomu danému Apple ID, jinak by ho to dál nepustilo. K datům na Vašem iCloudu se určitě nedostane.

Není zač za pohotové odpovědi, je karanténa, takže času je o něco víc než obvykle.

Prodej iPhone, smazání telefonu #41678

Tak to jste mne uklidnil. Jeste jednou dekuji moc a omlouvam se za mozna hloupe otazky. Hezky vecer

• Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.
.