Ahoj, před pár dny jsem dostala nový iPhone XS, protože můj iPhone 7 začal zlobit. Jedním z problémů na 7 bylo, že telefon fotil rozmazaně a vyfocená fotka se zaostřila až když jsem ji (byť jen maličko) přiblížila. Problém se z nějakého důvodu teď ale objevil i u mého nového telefonu. Nevíte čím to může být? Předem děkuju za odpověď.:)
A přechod z iP7 na iP XS proběhl přenesením dat ze starého iP? Tipoval bych to nějakou SW chybku, která se pak přenesla z původního iP. Nechce se mi moc věřit, že byste natrefila na dva stejně vadné telefony různých sérií. Já bych zkusil obnovení telefonu do továrního nastavení a bez obnovení dat ze zálohy.
Michal píše:
A přechod z iP7 na iP XS proběhl přenesením dat ze starého iP? Tipoval bych to nějakou SW chybku, která se pak přenesla z původního iP. Nechce se mi moc věřit, že byste natrefila na dva stejně vadné telefony různých sérií. Já bych zkusil obnovení telefonu do továrního nastavení a bez obnovení dat ze zálohy.Ano, přechod dat proběhl původně ze starého iP. Teď jsem nový iP celý resetovala, nic ho neváže na ten starý, ale stejně chyba nezmizela. Nemáte ještě jiné nápady, čím by to mohlo být?
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.