zdravim, posledni tyden se mi iphone x strasne rychle vybiji, predtim jsem mel vse zapnuty a vydrzel vic jak den nabity. ted ikdyz mam vypnutou wifi atd tak za par hodin mam baterii na par procentech. kondice se uz nejaky patek drzi na 89%. dale se mi pri pouzivani aplikaci nebo pri nabijeni zahriva. myslite ze to bude chtit servis? dekuji
Kolik máš cyklů na baterii? Zkus coconut battery, pokud máš přes 500 cyklů tak běž do servisu pro novou. Já mám na služebním SE 980 cyklů kapacitu 89% a vydrží mi od 7-17 a jde na nabíječku se sotva 20%.
Mikael píše:
Kolik máš cyklů na baterii? Zkus coconut battery, pokud máš přes 500 cyklů tak běž do servisu pro novou. Já mám na služebním SE 980 cyklů kapacitu 89% a vydrží mi od 7-17 a jde na nabíječku se sotva 20%.bohuzel nepouzivam mac nebo macbook. je nejaka alternativa na coconut battery? diky
Jak je ten telefon starý? Je v záruce? Je méně než 1 rok od zakoupení, tj. v mezuinárodní záruce Apple?
Ohledně detekce stavu baterie zkontrolujte i položku "baterie" v menu a kondice baterie, pak si v Apple storu vyberte nějakou akpu pro detekci baterie a uvidíte.Jak obvyklé je že po roce užívání iphonu x má moje baterka již jen 75%? Přijde mi to jako že se to “zničí” poměrně rychle…?
Uzivani 1rok neni stari baterie
Urcite ipX nevyrobili v 7/2020
Bude to nejaka letita skladovka a staci baterky fyzicky nekolik let
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.