Zdravim ja mam baterku bez chybnu vydrzy dva dni bez problemou ked full jas tak den a pol , ale i tak sa mi casto stava ze vecer mam stale 70 % baterky takze spokojnost ✋✌✌
Ačkoli jsem se k vyřešení problemu nedostal, tak jsem postřehl, že za prosinec mi zmizely 4% kondice baterie, což mi přijde celkem dost. Mám nechat měnit baterku, nebo zkusit reklamaci? Nebo si furt myslíte, že je to iOS?
Nejradši bych problém řešil hozením telefonu z okna nebo někam do **
Ale to by se nelíbilo peněžence ani životnímu přostředí, že ano.
A nechce se mi řesit ani ty tahanice ohledně reklamací s alzou, kdy zas skončím tak, že budu půl roku bez telefonuTá kondícia je orientačná a niekedy to môže aj stúpnuť napr po preinštalovaní. Škoda, že si nepametáš či si po navrátení zo servisu mal rovnaký ios ako keď si ho tam dával a baterka bola v pohode.
Niesi ešte v ročnej medzinárodnej záruke ? To by si mohol potom riešiť s nejakým Apple authorized servisom a nie s alzou... Ale určite by som tu možnosť skúsil... Nemať dobrú výdrž na telefóne s jednou z najlepších výdrží medzi iphonami nie je potešujúce 🧐Už mám po mezinárodní záruce a v alze mě asi řeknou, že je to normalní chování telefonu.
Jo a kondice dnes klesla o další procentoAlza to neposiela dalej do autorizovaneho servisu ? Čo ja viem tak predajcovia ako datart alebo istores to tam automaticky posielajú. Dokonca aj ty máš právo ho tam poslať, stačí doklad o kúpe. Cez alzu by som to zbytočne neriešil... U nas to je swiss service, aj vy máte minimálne 2-3 nie ?
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.