Nevím,jestli není nějaký problem v nastavení,ale většina volaných si stěžuje že mě špatně slyší,jako by z dálky. V čem může být problém?
Od iPhonu 5 mají v sobě 3 mikrofony, používají se třeba k odstranění hluku při volání. Podle mě to funguje docela primitivně a při volání se od spodního mikrofonu se odečítá ten zadní. Takže by to mohlo být způsobené krytem který kryje spodní mikrofon více než zadní nebo že si člověk podpírá malíčkem telefon dole nebo je ten mikrofon zašpiněný...
O nastavení by jít nemělo, protože se nedá nastavit nic co by s tímto souviselo.
Jste špatně slyšet i když nastavíte na hlasito a dáte telefon dál od ucha? A co telefonování se sluchátkama? Stejná písnička nebo je zvuk na druhé straně hlasitější?Díky za radu. Nevím proč,ale se sluchátkama je to úplně perfektní ???
možná je potíž v hardwaru, jak to lepili v číně tak se jim trochu lepidla nebo molitanu dostalo kam nemělo nebo ňáký technický problém... Zeptejte se ještě jinde pro jistotu, ale já bych to reklamoval.
Chyba bude někde jinde,protože jsem ho už z tohoto důvodu reklamoval / byl vyměněn okamžitě / a pak jsem ještě u operátora vyměnil SIMku. Je to stále stejné . Pouze s těmi sluchátky to je pefektní.
Ahoj,
jak to dopadlo? Me to dela uplne to same od prvniho dne. Druhy den jsem to poslal na reklamaci a zamitnuta, ze telefon je v poradku. Ted po 3 mesicich jsem to poslal znova na reklamaci a stejny vysledek: Britex napsal, ze telefon je v pohode. Ale bohuzel stale stejny problem. Tak hledam nekoho kdo to vyresil 🙂Mám SE 64GB a zatím mě všichni slyšeli suprově, jediné co mám tak v nastavení / zpřístupnění / odstraňování šumu v telefonu - zapnuté jinak vše s hlasitostí normální
Mám iPh.SE asi týden (předtím jsem měl Nk930 s WP), také jsem zaznamenal tento problém.. možná to tím, že je malý nevím každopádně když ho nakloním jinak tak je to v pohodě třeba když do něj mluvím jako do vysílačky tak slyšet nejlépe, testoval jsem to, optimální je ho mít prostě blíž k bradě a dál od ucha jakoby, ne naopak.
Vy co máte potíže, nepoužíváte nějaké pouzdro? Mám iPhone SE od září a tyto potíže nemám, je mě slyšet bez sebemenšího problému při klasickém hovoru i při hlasitém odposlechu, přes GSM i třeba přes Facetime nebo WhatsApp. Každopádně bych tyto potíže reklamovala a trvala na vyřešení problému.
Zdravím,
Koupil jsem rovněž iphone SE 64gb a chvílema mě volající slyší špatně (nebo vůbec)... ví se o tomto problému něco nového? jak to řešit?Zdravím,
Koupil jsem iphone SE 64, a zjistil jsem zřejmně stejný problém, volající mě často slyší špatně nebo vůbec.... Zjistilo se o tomto problému něco nového... např. výrobní vada atd.? jak jste to vyřešili? DíkyVážení majitelé iPhonu SE,
bohužel Vám musím oznámit, že problém s mikrofonem je výrobní vada. Apple ji bohužel nepřipouští, ale prodali jsme 100ky iPhonu SE a mikrofon je nejčastější závada. Většinou byli v autorizovaném servisu vyměněny za nový kus. Osobně jsem vlastníkem SE také a zmíněné problémy mám taky. Do servisu jsem jej poslal, ale mně konkrétně ho nevyměnili, ačkoliv všem ostatním ano. Takže stále poslouchám při telefonování nadávky svých blízkých a kolegů, že mě vůbec není slyšet.
Doporučuji vzít servisy útokem...Je to necelý měsíc, co jsem si koupila nový iPhone SE (změna barvy, vesmírná šedá mě už nudila a růžově zlatá je stejně hezčí 🙂 ) a tento problém nemám. Takže opakuji doporučení ze svého předchozího příspěvku - nemáte pouzdro, které může zakrývat mikrofon? Pokud ne, reklamujte.
Ještě bych zkusil profouknout mikrofon. Po čase se usadí prachem a špínou a zvuk je pak tišší.
Vážení majitelé iPhonu SE,
prodali jsme 100ky modelu iPhone SE a opravdu se jich několik vrátilo s reklamaci vadného mikrofónu. I já vlastním jeden model iPhonu SE a stejný problém mi hlásí všichni, se kterými volám. V autorizovaném servise byli již zmíněné iPhony vyměněny za nový kus, ale zrovna ten můj mi nevyměnili.
Takže ano opravdu zde bude nějaká chybovost mikrofonu...
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.