Zdravím. Neví někdo jak dostat vodu pod sklem na LCD? Mám iPhone 6 Plus a nějak se tam dostal. Na iPhonu byl vyměněn LCD displej. Skvrna se nachází na horní pravé části.
myslis ze je to voda? tohle me pripomina spis reflexni vrstvu displeje, která se zacina "kazit".
zkusil bych reklamaci reklamace displeye! 🙂
Určitě je to voda protože jak jsem stiskl displej, tak z toho vytékala voda. 😀 nevím co mám dělat
Ahoj, ja na to používám vývěvu kterou snížím tlak v nádobě ve které je telefon a voda se začne odpařovat.
Vysuseni uz asi nejspis nepomuze. Je to mezi LCD a Backlightem. Bile tecky, ktere jsou videt na obrazku uz s nejvetsi pravdepodobnosti nezmizi, jelikoz voda zanecha mezi jednotlivymi vrstvami backlightu smouhy, ktere bez otevreni LCD rozlestit nejdou.
Neni to všemocný ale voda se odpaří mě to pomohlo, ale musi se opatrně protože se budou rozpínat vešchny plyny včetne těch v baterce tak opatrně. Pokud byla voda čistá tak se odpaří pokud ne tak zustane co bylo ve vodě přdáno. Nižší tlak zpúsobí odpaření vody i při nízké teplotě.
Vyřešil jsem to tak, že jsem vyměnil celý displej. Měl jsem i možnost výměny skla, ale to se mi zdálo riskantní. Telefon jsem pak prodal.
Omlouvám se za omylnou editaci vašeho textu.
Vyřešil jsem to tak, že jsem vyměnil celý displej. Měl jsem i možnost výměny skla, ale to se mi zdálo riskantní. Telefon jsem pak prodal.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.