Čaute, dnes bola mega búrka a len som išiel do auta pre nabíjačku a vo vačku som mal iPhone, asi 20 sekúnd, odkedy som došiel naspať dnu, tak mi nefunguje reproduktor, sluchátka idú, ono keď sa to vyschne bude to Ok, alebo to už nepojde? Nedá sa to reklamovať? Predsa na daždi by mal ten telefón vydržať, obzvlášť 20 sekúnd..
nech to poradne vyschnout, mozna je jen voda na membrane reproduktoru
jinak s vodou je to na houby, v telefonu jsou pasivni cidla vlhkosti a pokud se dostanou do styku s vodou zmeni barvu a je po zaruce 🙁
A keby s tým idem do Apple store a na mieste by mi to vymenil? Už som raz bol s 6+ koli dead pixel a kozmetické vady, ale to bolo asi 15 dní po kúpe, toto je už skoro ročný telefón.. ale v podstate mi ho predtým vymenili za 2 minuty, myslíš že keby ide o reproduktor, tak by to skúmali?
Teraz som skúšal jednu vec, reproduktor funguje, mikrofón funguje 🙂 len si iPhone myslí že sú v ňom sluchátka, už som ho aj reštartoval a nič.. snáď to do rána vyschne. Zistil som to tak že som zavolal frajerke a nič nebolo počuť a keď som stlačil hlasitý reproduktor, tak všetko Ok aj mikrofón aj reproduktor.. najväčšia záhada mi je, že ona mi potom volala naspať a normálne nahlas zvonil.. a keď sú v ňom sluchátka tak zvoní do sluchatiek..
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.