Ahoj, jsem zoufalá ze svého iPhonu. Mám 8 cca rok a půl, před par měsíci se mi začal sekat. Někdy je to lepší, někdy horší, většinou se zasekne při psaní na klávesnici, ale někdy i samotná aplikace. S telefonem pak nejde minimálně několik sekund nic delat. Občas obrazovka zčerná a načítá se na ní bílé kolečko. Stava se to občas v opravdu nevhodné chvíle a vyřadí vás to na několik minut z provozu, používání začíná být občas absolutně nekomfrtni. Někdy pomůže vypnutí více aplikaci za sebou, restart, vymazání mezipameti... ale vše jen krátkodobé. Zkoušela jsem hard reset, vše, reklamace neuznána - to stejné se mi dělo v menší míře na zapujcenem SE v době reklamace. Soudím tedy, ze problém bude na icloudu. Nevim, jak se toho zbavit a nikde jsem nenašla, ze by někdo podobný problém nějak vyřešil. Nabízí se samozřejmě založení nového icloudu, ale do toho se mi nechce - když pominu, ze nevim, jak bych vše na nový přesunula, na nic nezapomnela, byla by to otrava a děsím se, ze by to stejně nepomohlo. Chci se tedy před tím, než k tomu budu asi muset Přistoupit, zeptat, zda nemá někdo nějaké zkušenosti/rady. Děkuji!
Dobrý den,
mám naprosto stejný problém a už mě to dost obtěžuje sekání je čím dál častější a během jedné zprávy se sekne klidně při každém druhém písmenku.
Vyřešila jste nějak tento problém?
pro začátek bych zkusil reset slovníku klávesnice.
Nastavení/obecné/resetovat/obnovit slovník klávesnicehrozny mam uplne to same je to silene pul dne dobre a pak katastrofa pisu zpravu a zustanou mi tam vyskocena nadhledy pismenek na interneru se taky strasne seka, nebo hur zcerna obrazovka a mam i spatny dotyk kolikrat na neco kliknu a nic klidne i stokrat vytaci me to nevim co uz delat. telefon neni zaplneny, fakt netusim cim by to mohlo byt dela temer dva mesice mozna dyl.
Ja bych udelal cistou instalaci iOS. Pak je zarizeni jako nove (dokonce i vydrz baterie je markantni). Mel jsem Watch S1 v Applu na prehrani OS a neveril jsem vlastnim ocim jak jsou ted rychle a predtim me vecer zbyvala baterie do 20% ted 70%
Cista reinstalace bez obnovení dat telefonu z iCloud je to, co je potřeba udělat.
Danča píše:
dobry den mam po kamaradce iphona a seka se co s tim ?Kup si Android
Danča píše:
dobry den mam po kamaradce iphona a seka se co s tim ?vrat jej hoDanča píše:
dobry den mam po kamaradce iphona a seka se co s tim ?záleží jak je starý. A taky zkus čistou instalaci IOS
Michal píše:
@Danča: čistá reinstalace bez obnovy ze zálohydobry´ denˇ, myslite ze to pomoze? mam presne ten problem aky sa tu piše ale ved ja tie data v telefone potrebujem a nemozem to urobiť bez obnovy zo zálohy 🙁 v telefone mam fakt všetko
PetrS píše:
Danča píše:
dobry den mam po kamaradce iphona a seka se co s tim ?
Kup si Android
no jo, ale kdyz si koupi android, bude se ji sekat vic ._.
PetrS píše:
Danča píše:
dobry den mam po kamaradce iphona a seka se co s tim ?
Kup si Android
no jo, ale kdyz si koupi android, bude se ji sekat vic ._.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.