Zdravím všechny, chtěl jsem koupit iPhone 11 a četl jsem článek o tom, že se na iPhone "jenom podíváte" a už má škrábance na displeji. Jaké jsou vaše zkušenosti - majitelů iPhone 11 a vyšších? Děkuji.
mám iphone 11 cca 14 dní zatím bez folie a žádný problém, nikdy jsem neměl folii ani na starších iphonech a rozhodně to tak citlivé není
vůbec žádný problém, mám iphone 11 cca 14 dní bez folie uplně v pohodě, ani škrábanec
Nejsem majitelem iPhonu 11 ale X. A řekl bych, že to bude stejné jak u všeho ostatního. Pokud se majitel k věci chová jak má, tak mu bude sloužit zcela bez problémů (škrábanců). Mám X úplně od začátku co vyšel a nemám tam ani škrábanec, navíc 11 má tuším ještě lepší gorilla glass, takže toho bych se vážně nebál.
Nejnovější gorila glass by mělo být měkčí kvůli větší odolnosti proti rozbití při pádu. Aby hned neprasklo. Ale z důvodu té měkosti se velice rychle a snadno poškrábe. Je dobré tedy 11 i 11 Pro okamžitě opatřit ochranným sklem.
Take me zajimaji realne zkusenosti "normalnich" uzivatelu - je to fakt takove, jak ukazuji fotky na internetu? Byl jsem se podivat v iStyle a bna vystavenych telefonech jsou displeje docela dost poskrabane. Je mi jasne, ze to neni bezne uzivani, ale stejne...
Máím ip11 ode dne vydání ->přes měsíc, bez folie, normální zacházení a bez jediného škrabance
Mám to stejně jak Daniel, také nepoužívám sklo a zatím vše v pořádku.
Diky za dobry zpravy, koupil jsem si 11 Pro a nechce se mi na to nic lepit - jen jeste jedna rypava otazka - co vlasove skrabance na vylestenem vypnutem displeji proti svetlu - taky dobry?
Ja mam ip11 pro a daval som si velky pozor ale uz pri vkladani do vrecka sa displej strasne lahko poskrabal o zelezne cvocky na rifliach, musel som si nalepit foliu lebo tie skrabance boli fakt velke. Mne osobne sa zda ze u ip11 je displej akysi menej odolny ako u ip x co som mal predtym.
> KejPi píše:
> Take me zajimaji realne zkusenosti "normalnich" uzivatelu - je to fakt takove, jak ukazuji fotky na internetu? Byl jsem se podivat v iStyle a bna vystavenych telefonech jsou displeje docela dost poskrabane. Je mi jasne, ze to neni bezne uzivani, ale stejne...... něco pravdy na tom je. Po cca třech týdnech používání 11ky jsem si objednal antireflexní folii a při její instalaci, když jsem čistil displej, tak jsem objevil několik malých škrábanců. Při běžném používání bych si toho asi nevšimnul. Folie škrábanečky skryla. Mimochodem, nikdy jsem antireflexní neměl a musím říct, je to za mě skvělý. Objednal jsem Belkin z Apple.cz.
Vždy jsem lepil sklo - tedy od iPhone 5 tuším. Jednou mě určitě zachránilo od výměny LCD, kupuji kvalitní Panzer Glass a spokojenost.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.