Ahoj, když chci zkopírovat videa z mého iPhonu 7 do PC, vyskočí na mě při každém pokusu (pár vteřin po začátku kopírování) chyba "Zařízení připojené k systému nefunguje". Vyzkoušel jsem 3 různá PC (všude win 10) a 3 kabely, vždy stejný výsledek. U fotek tento problém není a kopírování do PC proběhne v pořádku. Měl jsem nainstalovaný iOS 13.1., pak jsem aktualizoval na 13.1.1, ale bohužel žádná změna. Pár měsíců jsem teď nezálohoval, takže nevím od kdy tento problém může být.. Před pár týdny mi na mobilu měnili displej, ale nevím jak by to s tím mohlo souviset. Neví někdo co by to mohlo způsobovat a jak se této chyby zbavit? Díky moc.
hey asi ti neodpovím na otázku mi se to kdysi stávalo taky na iP6S a pomohlo mi restart a reinstalace systemu pak to bylo ok a čím to bylo to fakt nevím. Nicméně ke stažení videi bych použil cloudove uložiště icloud, dropbox něco v tomto smyslu
Mne to robilo s fotkami keď som mal v nastaveniach v časti Fotky nastavené, aby pri prenose fotografií automaticky vybralo kompatibilný formát, čo zapríčinilo, že každú fotku (možno aj video) musel iPhone pred skopírovaním do PC prekonvertovať na .jpg (video neviem ako). Odkedy som to prepol na "Zachovať originály" a do PC mi to kopíruje .heic súbory, tak s týmto nemám žiadny problém.
Díky moc za vaše odpovědi. Do čistý instalace systému se mi moc nechtělo, ale kdyby nic jinýho nepomohlo, tak bych to zkusil. Dneska jsem si právě zálohoval videa přes ten dropbox, to šlo dobře. Teď večer jsem si po radě od MatejCupka zkusil přepnout v nastavení - fotky, u možnosti přenos na mac nebo pc z "automaticky" na "zachovat originály" (což by mělo kopírovat soubory z mobilu bez kontroly kompatibility) a funguje to! Takže paráda a ještě jednou díky za pomoc 🙂
Souhlas . Měl jsem stejný problém.
Iphone8 a win10 . Diky za radu . "Padalo" to na prenosu videa uvnitř alba .Taky jsem mel stejny problem.Diky MatejCupka vse funguje jak ma.Staci v Iphone-nastaveni obrazku prehodit na zachovat original.Diky
Nojo, ale s fotkami a videosoubory v původním jabkoformátu si Win 10 neví rady. Takže je to celé na prd. Zajímavé je, že to předtím dva roky fungovalo normálně. Upřímně řečeno, ajfon je pro mě jedno velký zklamání, furt na tom něco nejde...
Díky za radu MatejCupka. Konečně dostanu videa z shitovýho ajfounu 7. Tohle nepochopitelný nastavení a přepínání je poslední kapka. Návrat k Androidu, ať žije Samsung!
Super, moc díky za tip od MatejCupka!! Zachránil mi nervy. 😀
@MickeyMouse: vypni volbu "efektivita" u typu nahravaneho souboru, jabcaci začali tlačit svůj proprietární kodek, který je strašně zhovadilost
Zdravím, četl jsem tu vaše komentáře a mám stejný problém :/. V telefonu jsem nastavil ZACHOVAT ORIGINÁLY všechno se stáhlo, ale problém je, že některé fotky nebo videa mi nejdou zobrazit. Píše mi to, že se to nedaří otevřít. Nevíte někdo, co s tím? Dřív jsem přetáhl celou složku a nikdy nebyl problém. Díky moc za rady. David
je třeba zkoušet různé přehrávače a prohlížeče fotek, třeba se některý chytne (VLC, MPC HC, atd.)
Mám stejný problém na iphone8. Vše jsem přenastavil, dle toho co jste tady psali a věřím, že další fotky a videa již stáhu. Ale stávající fotky mi z iphonu nejdou stáhnout.
Radek píše:
@MickeyMouse: vypni volbu "efektivita" u typu nahravaneho souboru, jabcaci začali tlačit svůj proprietární kodek, který je strašně zhovadilostJak stáhnout fotky a videa, které jsou již v tom formátu, které nejde stáhnout. Cesta přes icloud a další mi při 60 GB docela děsí. Díky za radu
Matej Cupka
MatejCupka píše:
Mne to robilo s fotkami keď som mal v nastaveniach v časti Fotky nastavené, aby pri prenose fotografií automaticky vybralo kompatibilný formát, čo zapríčinilo, že každú fotku (možno aj video) musel iPhone pred skopírovaním do PC prekonvertovať na .jpg (video neviem ako). Odkedy som to prepol na "Zachovať originály" a do PC mi to kopíruje .heic súbory, tak s týmto nemám žiadny problém.Děkuju moc! Zachránil jsi můj iPhone od vyhození z okna. 😀 Srala jsem se s tim 3 hodiny a až tvoje rada mi pomohla.
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.