Zdravím, měl bych na vás otázku... chci si kupovat nový iPhone místo současného IP7, ale pořád se nedokážu rozhodnout jestli jít do XR a nebo si připlatit “jen” další 3000 a mít novější 11. Jde mi hlavně o to jestli normální uživatel pozná rozdíl (nepočítám teď noční režim pro focení). Mockrát děkuji za rady .
Samozrejme: väčšia vydrž, dvojitý fotoaparát, 4 GB RAM, A13 Bionic a určite dlhší support pre iOS a samozrejme novinky vo fotoaparáte.
Ešte plus môžme brat aj lepšiu nabíjačku v balení ktoré sama o sebe stojí dosť tak prečo ju už nemať
Taky bych volil ip11,už z výše napsaných důvodů,akorát myslím,že 11ka má v balení obyč.nabíječku o proti 11pro a 11pro max. 😉
Zdravím, prosím vás riešim presne toto iste. Mám ip7 a chcem upgrade urobiť.
Chcem sa spýtať , prosím vás viete niekto niečo o obchode ejabko.eu ? Podozrivé nízke ceny na iPhone 11 ale zas keď predávajú tak to nebude fuserina či ?Už mám 11 doma a maximální spokojenost, snad to tak i zůstane ! 😅
Gratuluji k dobré volbě!
Jinak, dodatečně si můžeš udělat srovnání 11 vs XR přímo na stránkách Apple. Kromě již zmiňovaného foťáku, čipu a voděodolnosti je také rozdíl v LTE a WiFi rozhraní ... iP11 má LTE gigabit a Wi‑Fi 6 802.11ax 😉Zrovna dnes jsem se na to srovnání s XR díval, hlavně tam jde i pěkně vidět obrovskej skok z moji bývalé sedmičky 😀
Nechci zakládat nové téma, tak využiji toto (případně se omlouvám a založím separátně).
Mám dva roky od vydání iPhone 8 a uvažuji o novém telefonu... buď XS nebo 11... oba telefony mám šanci sehnat za stejnou/podobnou cenu, takže ta by význam hrát neměla.... pro který z nich byste se rozhodli a proč? Díky moc!
- Fórum ‚Hardware‚ nepřijímá nové témata ani odpovědi.